Bomba argüman: Koca Yazıcıoğlu ile Dilan Çiçek Bahir amor yaşamaya başladı

Sonuç namına Darmaduman dizisinde başrolü oynayan 29 yaşındaki Koca Yazıcıoğlu, fasıla ayında dört yıldır gelişigüzel olduğu Afra Saraçoğlu’yla ilişkisini bitirdi. Ayrımsız süredir gözlerden ırak olan yakışık oyuncunun gönlünü 28 yaşındaki meslektaşı Dilan Çiçek Deniz’e kaptırdığı sav edildi.

MEKANA EL ELE GELDİLER İDDİASI

Gazete Magazin’de saha düz habere bakarak, geçtiğimiz haftalarda İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile dünyaevi hazırlığı yaparken yollarını ayıran Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu çifti tıpkı kaç dolaşma ilk Zekeriyaköy’de aynı mekanda görüntülendi. İçeriye el ele giren çiftin 1 haftadır görüştükleri birbirlerini tanıma aşamasında oldukları öğrenildi.

4 YILLIK İLİŞKİLERİNİ NOKTALAMIŞLARDI

4 almanak ilişkilerini patadak mütemmim Koca Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu üzerine hainlik iddiası ortaya atılmıştı. Saraçoğlu’nun Sahil Çapkını dizisindeki partneri Kişi Ramazan Çıpa ile yakınlaştığı ve ilişkisini tekmil kararı aldığı ati sürülmüştü. Geçtiğimiz haftalarda konuyla ilgilendiren açıklama yapan Koca Yazıcıoğlu, “Öyle bir özdek yok ya! Öyle bire bir husus olur mu? Hiç konuşulduğu gibi şeyler bulunmayan. Alışılagelen ayrımsız ilişkiydi yaşandı ve bitti. Er Ramazan bizim arkadaşımız. Hiç insanların düşündüğü gibi aynı öz yok! Yapamadık beraber sonuç verdik” demişti.

Dilan Çiçek Deniz
Share: