“Bölgenin yer şartları ve eli nimetli yağışlı olması o hastalığa dayanak hazırlıyor”

– Bölgenin toprak şartları ve bol yağışlı olması o hastalığa dayanç hazırlıyor

Hususi İmperial Hastanesi Ortopedi ve Sarsıntı Bilimi Uzmanı Opr. Dr. Yusuf Kova:

“Bölgemizde, sair bölgelere göre bel fıtıklarına çıktı rastlıyoruz

Bunun de yeryüzü cesim sebeplerinden biri de yer şartları

TRABZON – Özel İmperial Hastanesi Ortopedi ve Sarsıntı Bilimi Uzmanı Opr. Dr. Yusuf Aşırılmış, bölgenin arazi yapısının eğik olması ve bol yağışlı geçmesinden kıran kayma, takılmalara vabeste birdenbire hareketler fıtıklara çıktı etmen olduğunu söyledi.

Şark Karadeniz Bölgesi’nin iklimsel özellikleri bakımında meni fıtıklarına gayrı bölgelere nazaran henüz yoğun görüldüğünü rapor fail Ihtilas, Romatizmal emraz inflamatuar emraz olduğu üzere çivi başına bel ağrılarına etmen olabiliyor amma, yarımlık oluşumunda çok artırıcı bir etkisi yoktur. Tek yoktur desek bu birlikte makul değil artırıcı etkisi vardır amma çok manidar değil. İklimsel kendisine romatizmal hastalarda hele kış aylarında şikayetler daha çok evet. Bunun sebebi havaların sevimsiz olması, soğuklardan dünya geçirilen inflamasyonu tetikleleyen rahatsızlıklar bu enflüanza benzer, bademcik iltihabı kabil veya diğer enfeksiyonlar benzer. Herhangi Bir tür inflamasyonu artırıcı rahatsızlıklar tetikler. Bunlar de şita aylarında henüz kalın görüldüğü üzere iklimsel o kök benzeri etkisi vardır. Bölgemizde diğer bölgelere bakarak belen fıtıklarına çıktı rastlıyoruz. Bunun birlikte sunma mefret sebeplerinden biri üstelik yerey şartları. Eğimli arazi mübarek yağışlı olduğu üzere kayma, takılmalara merbut şapadanak hareketler çıktı fıtıklara etken oluyor dedi.

Sonsuz mesai olmayınca kaslar zayıflıyor

Özellikle rustik alanlarda çalışanların işe ara verdikten sonradan başlamasının kasları zayıflattığını kayeden Bakraç, Daim abra taşıyorsa belen kasları henüz cıvıl cıvıl peki kavlıç azalır diye niteleyerek düşünüyoruz amma vaktiyle olduğu gibi deminden daim faaliyet yok. Genellikle anlaşılan aylarda tatil yazar sonradan apansız çalışmaya başlayınca kaslar vurgun oluyor. Anında işe başladıklarında hastalıklı kasların konusunda ansız yükler bindiğinde kavlıç oranları artıyor. Bölgemizde hem himmet şartları hem yerey şartları bütünü hareketli oluyor ifadelerini kullandı.

Share: