Biden: “Şayet herhangi bir gövde MEMLUK vatandaşlarının güvenliğini tehdit ederse, onu düşüreceğim””Çin Azamet Başkanı Xi ile görüşmeyi planlıyorum”

– Biden: “Eğer seçme beden ÇAKER vatandaşlarının güvenliğini tehdit ederse, onu düşüreceğim”

“Çin Çap Başkanı Xi ile görüşmeyi planlıyorum”

WASHINGTON – ABD Başkanı Joe Biden, ABD’üstelik düşürülen dil avcısı balon ve tanımlayamayan 3 beden hakkında yaptığı açıklamada, “Şayet seçme eğin BENDE vatandaşlarının güvenliğini zılgıt ederse, onu düşüreceğim” dedi. Biden ayrıca, Çin Mehabet Başkanı Xi Jinping ile bile aynı konuşma yapmayı planladığını söyledi.

KÖLE Defans Bakanlığı (Pentagon), Çin’e ilişkin yüksek irtifalı duyu balonunun BENDE üstünde olduğunu duyurmasının ardından BENDE Başkanı Joe Biden ajan balonun düşürülmesine müsaade vermişti. Parafin Saray’dahi açıklama işleyen Biden, MEMLUK albeni sahasında tespit edilen tanımlanamayan cisimlere ilişik kebir açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta sonu belirleme edilen tanımlanamayan 3 cismin de gelgel güvenliğini zılgıt ettiği gerekçesiyle düşürüldüğünü söyleyen Biden, “Burada aynı hata namevcut. Eğer temas üzeri ABD vatandaşlarının güvenliğini tehdit ederse, onu düşüreceğim” dedi. Kanada’üstelik dahi düşürülen beden karşı Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile musahabe gerçekleştirdiğini tamlayan Biden, Kanada ve MEMLUK ordularının iş birliği ortamında mücahede yürüttüklerini aktardı.

“Bilimsel çalışmalar üzere türlü”

Düşürülen tanımlanamayan 3 cismin, Çin’in dil avcısı balon programı yahut bambaşka benzeri mevki ile angajmanlı olup olmadığına ilgili argüman olmadığını rapor fail Biden, “İstihbarat yetkililerinden alınan bilgiler, balona benzeyen bu 3 cismin hususi şirketlerin hava durumu yahut değişik bilimsel icraat üzere kullandığı vesait olabileceği yönünde. Gökyüzündeki cisimlerin sayılarının bir anda artığına dayalı kanıt yok. Bu günlerde cisimleri henüz fazla görmeye başladık çünkü radarlarımızın sayısını artırdık” açıklamasında bulundu.

Biden, Xi ile görüşmeyi planlıyor

ÇAKER Başkanı Biden, düşürülen balon ve tanımlanamayan 3 gövde ile ilişik Çin Ihtişam Başkanı Xi Jinping ile birlikte ayrımsız musahabe yapmayı planladığını söyledi. Ülfet amacıyla kemiksiz bire bir zaman belirtmeyen Biden, “Çin ile bire bir ağız tatsızlığı değil rekabet görüyoruz. Kullanılmamış aynı soğuk savaş olmasını beklemiyoruz. Dediğim üzere özür dilemeyeceğim, rakiplik edeceğiz” dedi.

Share: