Biden: “Eğer rastgele beden ABD vatandaşlarının güvenliğini gözdağı ederse, onu düşüreceğim””Çin Cesamet Başkanı Xi ile görüşmeyi planlıyorum”

– Biden: “Eğer gelişigüzel cisim ABD vatandaşlarının güvenliğini gözdağı ederse, onu düşüreceğim”

“Çin Kerem Başkanı Xi ile görüşmeyi planlıyorum”

WASHINGTON – ÇAKER Başkanı Joe Biden, ÇAKER’birlikte düşürülen casus balon ve tanımlayamayan 3 vücut karşı yaptığı açıklamada, “Eğer rastgele eğin KUL vatandaşlarının güvenliğini tehdit ederse, onu düşüreceğim” dedi. Biden ayrıca, Çin Izzet Başkanı Xi Jinping ile bile bire bir mülakat yapmayı planladığını söyledi.

ESIR Savunma Bakanlığı (Pentagon), Çin’e ilgili efdal irtifalı istihbarat balonunun MEMLUK üstünde olduğunu duyurmasının arkası sıra MEMLUK Başkanı Joe Biden ajan balonun düşürülmesine onaylama vermişti. Beyaz Saray’üstelik açıklama eden Biden, KUL hava sahasında belirleme edilen tanımlanamayan cisimlere ilgilendiren kebir açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta sonu belirleme edilen tanımlanamayan 3 cismin bile hava güvenliğini tehdit ettiği gerekçesiyle düşürüldüğünü söyleyen Biden, “Burada aynı hata yok. Eğer seçkin beden ÇAKER vatandaşlarının güvenliğini tehdit ederse, onu düşüreceğim” dedi. Kanada’dahi bile düşürülen gövde hakkında Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile musahabe gerçekleştirdiğini belirten Biden, Kanada ve KUL ordularının iş birliği zarfında emek yürüttüklerini aktardı.

“Bilimsel icraat için tür”

Düşürülen tanımlanamayan 3 cismin, Çin’in çaşıt palavra programı yahut bambaşka tıpkısı devlet ile bağlantılı olup olmadığına ilişik iddia olmadığını ifade fail Biden, “İstihbarat yetkililerinden alınan bilgiler, balona mail bu 3 cismin özel şirketlerin hava raporu yahut özge ilmî çalışmalar için kullandığı araçlar olabileceği yönünde. Gökyüzündeki cisimlerin sayılarının bir anda artığına dayalı argüman yok. Bu günlerde cisimleri henüz aşkın görmeye başladık zira radarlarımızın sayısını artırdık” açıklamasında bulundu.

Biden, Xi ile görüşmeyi planlıyor

ÇAKER Başkanı Biden, düşürülen balon ve tanımlanamayan 3 üzeri ile ait Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile de tıpkı görüşme yapmayı planladığını söyledi. Ülfet amacıyla açık bire bir sıra belirtmeyen Biden, “Çin ile tıpkı huzursuzluk değil rekabet görüyoruz. Kullanılmamış tıpkı soğuk savaş olmasını beklemiyoruz. Dediğim kabilinden özür dilemeyeceğim, rekabet edeceğiz” dedi.

Share: