Başşehir Market Ürünleri Aynı ‘Tık’la Kapıda

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Halk Aldatmak Fabrikası hem kişi ürünlerini hem de karı kooperatifleri ve evcil birliklerden satın aldığı ürünleri elektronik tecim (e-tecim) vasıtasıyla tüm Türkiye’ye ulaştırıyor.

Başkentte domestik üretimi çoğaltmak için “Başşehir Market” modelini hayata geçiren ABB El Savsaklamak Fabrikası hem kişi ürünlerini hem dahi karı kooperatifleri ve evcil birliklerden satın aldığı ürünleri e-tecim aracılığıyla tam Türkiye’ye ulaştırmaya bitmeme ediyor. “Sakıncasız alışverişin adresi” sloganıyla hayata geçirilen e-ticaret uygulamasıyla vatandaşlar, geleneksel ve yerel ürünleri daha çarpık çurpuk, aceleci ve güvenli ayrımsız şekilde internet içre satın alabiliyor.

UYGULAMA İLE 45 İLDEN SİPARİŞ ALINDI

Ankara Halk Savmak Genel Müdürlüğü’nün 21 Orak Ayı 2022’de hayata geçirdiği genel ağ satışı bodur sürede umum Türkiye’den bunaltıcı bent gördü. 19’u Halk Savuşturmak Fabrikası, 46’sı yetiştirici kooperatifleri ve birliklerine ilişik 62 nişane, www.baskentmarket.com.tr adresi üzerinden dahi satılmaya başlandı. Umu gören ürünlerin başında ekmek-unlu mamuller, esas gıda, glütensiz ürünler, kahvaltılık ve çerez olarak 5 grupta satılan ürünler geldi.

Vatandaşların e-tecim sitesini ‘güvenli alışverişin eskimemiş adresi’ kendisine yeğleme ettiğini belirten El Paketlemek Fabrikası Umumi Müdürü Tamer Çarkıt, “April 2020 yılından itibaren Hükûmet Merkezi Market projesini hayata geçirdik. Bu kapsamda dahi hem Ankara içinden hem de Ankara dışından 59 avrat kooperatifimizin ürünlerini alarak raflarımızda yer verdik. Bu sayede kestirmece 45 ilimizde, Rize’den Adana’ya, Hakkari’den İzmir’e, glütensiz ürünlerimiz özellikle atılmak için hem Umum Aldatmak Fabrikamız aracılığıyla üretilen hem da kooperatif ürünlerini elektronik ortamda mir imkanına erbap olduk. Değme sabık dönüş halkımızın verdiği ısmarlama miktarının birlikte arttığını görmekten iri bahtiyarlık duyuyoruz. Halkımız bu siparişleri verdiği andan itibaren kargoyla temiz bir şekilde ve akla yatkın fiyatla Türkiye’nin herhangi bir iline ulaştırıyoruz” diye konuştu.

ÜRÜN SAYISI YIL BAŞINDAN İTİBAREN ARTACAK

Elektronik ortamda erişteden makarnaya, zeytinden bakliyata, kahvaltılık ürünlerden atıştırmalıklara büyüklüğünde mecmu 62 yapıt tüketiciyle buluşturuluyor. Satışı yapılan ürünlere yenilerinin ekleneceğini belirten Çarkıt, “Ayrımsız erim daha vermek istiyorum. Sene esasen itibaren im sayımızı artıracağız. Haklımızı ürünlerimize ısmarlama vermeye çağırma ediyorum” dedi.

Share: