BAL’da ilk devre tamamlandı

Bölgesel Toy Yığın (BAL) 10. Ekip 13. hafta müsabakaları tamamlandı. Manisa takımlarından Yunusemre Belediyespor ilk yarıyı en yakın rakibi Aliağa FK’nın 4 nokta uğrunda şef olarak tamamladı.

Manisa’nın 4 takımının meydan aldığı BAL 10. Grup’ta muamele haset yapılan 13. hafta mücadeleleri sonucu ilk yarı tamamlandı. Manisa takımları haftayı 2 yengi tıpkısı berberlik ve bire bir mağlubiyetle kapattı.

Manisa takımlarından Yunusemre Belediyespor, konuk ettiği Alaçatıspor’u 2-0 aşınmış ederek ligin geçmiş yarısını lider tamamladı. Salihli Belediyespor birlikte kişi evinde misafir ettiği Bağcılarspor’u 2-0 yenmiş ederek devreyi 3 puanla kapatmayı başardı. Sanayi Yıldızspor deplasmanda Kartalspor ile 0-0 berabere kalırken, Saruhanlı Belediyespor ise deplasmanda Pınar Belediyespor’a 5-1 mağlup oldu. Alınan bu sonuçlarla Yunusemre Belediyespor 30 puanla önce yarıyı reis tamamlarken, Uran Yıldızspor 20 puanla 8., Saruhanlı Belediyespor 17 puanla 9. ve Salihli Belediyespor ise 11 puanla ilk yarıyı 12. tam tamamladı. BAL’de ikinci devir 29 Familya tarihinde oynanacak 14. hafta maçlarıyla başlayacak.

Gol krallığında ise 13. haftayı da 2 golle kapatan Yunusemre Belediyespor’dan Enes Sebep 13 golle geçmiş sıradaki yerini korudu. – MANİSA

Share: