Ayvalık Vizyonu Çalıştayı’na ulama sunabilmek için sonuç iki dönüş

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 13-14-15 Sülale 2023 tarihlerinde, Cunda Aplikasyon Oteli’nde gerçekleştirilecek olan Ayvalık Vizyonu Çalıştayı’na ulama yok etmek isteyenler için; vasıta, paydaşlık ve serencam referans tarihinin 31 Mabeyin 2022 olduğu hatırlatıldı.

Ayvalık Belediye Reisi Mesut Ergin, “Fikri, projesi, iddiası ve fazlalık enerjisi olan herkesi Çalıştay’a nida ediyorum. Başvurular amacıyla akıbet iki günümüz kaldı,” diye niteleyerek çalıştaya yardım yolmak isteyenlere çağrıda bulundu.

Başkan Reşit, çalıştay sonucunda eş akıbet, çözüm ve teklif raporlarının ortaya çıkmasıyla gelişigüzel 2023 yılının turizm hedeflerine de cephe verilecek ayrımsız değerlendirmenin paylaşılacağını söyledi. Ergin, çalıştayın konuşma, bilim ve kombinezon kurullarında birbirinden değerli isimlerin düzlük alacağını hatırlattı.

Ayvalık üzere ‘Hep Birlikte Dört Zaman Turizm’ sloganıyla yapılacak olan çalıştayın, Ayvalık Belediyesi, Ayvalık Ticaret Odası, Ayvalık Şehir Konseyi ve Ayvalık Turizm Geliştirme Birliği ortaklığında yürütüleceğine değinen Başbuğ Ergin, “Yıpranmamış yılın evvel haftasında oturumlardaki konuşmacılar, kuma bellek toplantılarına katkı verecek isimler, değişmez izlence ve davetiyeler belirlenip kamuoyuyla paylaşılacak” dedi.

Çalıştayda ‘Şehir ve Yaşam Kültürü’, ‘Turizm ve Sürdürülebilirlik’, ‘Doğal ve Kültürel Miras’ ve ‘Gastronomi, Ölmez Dikme ve Ayvalık Mutfağı’ konuları masaya yatırılacağı, dileyenlerin daha teferruatlı bilgiyi; 0552 053 5479- 444 10 66 numaralı telefonlardan alabileceği belirtildi. – BALIKESİR

Share: