ATSO’nun don yardımı devam ediyor

Adıyaman Ticaret ve Uran Odası (ATSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle, gerekseme sahibi öğrencilere ruba yardımında bulundu.

Adıyaman Milli Eğitim Bilimi Müdürlüğü marifetiyle belirlenen okullarda gerekseme sahibi öğrencilere urba yardımları devam ediyor. Adıyaman genelinde 500 öğrenciye ATSO tarafından üst yardımı gerçekleşirken 23 Nisan İlköğretim Okulu’ndan sonraları Polis Güçleri Amca İmam Dil Cambazı Ortaokulu öğrencilerine üst yardımında bulunuldu.

ATSO Başkanı İrfan Torunoğlu, yaptığı açıklamada; “İhtiyaç sahibi öğrencilerimize kışlık giyecek yardımında bulunuyoruz. İyi günlerde kullansınlar, eğitime ulama vermeye bitmeme edeceğiz. Sunma iri yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Milletimizin ve vatanımızın geleceği olan çocuklarımız amacıyla herhangi bir şeyi yapmaya hazırız. Bu nedenle ihtiyaç sahibi 500 öğrencimize kışlık mont yardımında bulunduk. Ülkemizin yer hatırlı sivil dernek olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin bu asıl içtimai aktivitelere ehemmiyet veriyor. Ego Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürname ediyorum” ifadelerini kullandı.

Polis Emmi Ortaokulu Müdürü Abuzer Yavcik, katkı ve destekleri zımnında ilkin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Adıyaman Tecim ve Uran Odası olmak amacıyla emeği gecen herkese teşekkür etti. – ADIYAMAN

Share: