Araba tıra arkadan çarptı: 2 yanık

Makine tıra arkadan çarptı: 2 yaralı

BALIKESİR – Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, bire bir otomobil kırmızı ışıkta duran bir tıra arkadan çarparak dorsesinin altına girdi. Kazada araba sürücüsü ile yanı sıra kâin aynı hayat yaralandı.

Edinilen bilgiye bakarak; Çanakkale ile İzmir’i birbirine bağlayan E-87 karayolunun Ayvalık sınırları içerisinde, Altınova Mahallesi kavşağında kırmızı ışıkta duran 42 BFA 78 plakalı tıra, Serkan Kocadağlı’nın kullandığı 10 YD 787 plakalı özel ayrımsız otomobil arkadan çarptı.

Kazada, tırın dorsesinin altında mütezayit otomobilde kâin Yanardağ ve Serkan Kocadağlı isimli kardeşler yaralandı.

Aracın içerisinden tır şoförlerinin dahi yardımıyla çıkarılan otomobildeki iki ahi kazayı belli belirsiz sıyrıklarla atlattı. İki ahi, fenomen yerine gelen bir ambulansla Ayvalık Ihtişam Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tır şoförü Ömer Yalçın ile havari çoban Hasan Erdoğan İzmir istikametine giderken, Altınova sapağında kırmızı ışıkta durdukları sırada otomobilin ortamında bulundukları tıra arkadan çarptığını ve yaralanan Kocadağlı kardeşleri araçtan kendilerinin çıkardıklarını, olay namına gelen bir ambulansla da hastaneye gönderdiklerini anlattılar.

Share: