Amasya’da şita mevsimi tedbirleri değerlendirildi

Amasya Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında kış mevsimi tedbirleri yorum toplantısı yapıldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, kış mevsiminde yalınç yaşamı kontra etkileyecek durumları engellemek ve trafikte yaşanabilecek aksaklıkların önüne unutmak amacıyla yapılacak icraat ve alınacak tedbirler değerlendirildi.

Vali Masatlı, menfilik yaşanmaması için muktezi tedbirlerin alınmasının beraberinde ilgili kurum ve kuruluşların, görev alanlarına giren konularda arttırma tedbirler alması, özellikle karla savaşım kapsamında kullanılan kurgu, materyal ve donanımların umum ve meşgul vaziyette bulunmasının sağlanması hususunda mir verdi.

Toplantıya İl Güvenlik Müdürü Uca Eksiksizlik Kurt ile kat müdürleri katıldı.

Merzifon’da kış tedbirleri ele alındı

Merzifon ilçesinde da Ilçebay Mehabetli Güldoğan başkanlığında kış mevsimi tedbirleri ve gerçekleştirilecek çalışmalar ele alındı.

Kaymakamlık güruh salonundaki toplantıda, kış mevsimin sorunsuz geçirilmesi amacıyla kamu gelgel ve kuruluşların gerçekleştireceği çalışmalara müteveccih planlamalar görüşüldü.

Güldoğan, kış mevsiminde vatandaşların yaşaması muhtemel sıkıntıları gidermek amacıyla kamu kurum ve kuruluşların gayretle çalışacaklarını söyledi.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Ergül, İlçe Cingöz Komutanı Yüzbaşı Erbil Terbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Ceyhan ile ilişkin kurumların müdürleri katıldı.

Share: