Alperen Ocakları’nda fariza değişimi

Mücahit Ocakları İzmit İlçe Başkanı Galebe Güler, görevini Hodri Yer taraftar grubu başkanlarından Fuat Çelik’e devretti.

Alperen Ocakları İzmit İlçe Başkanlığı’nda ahit konfirmasyon töreni gerçekleşti. 15 aydır reislik görevini örümcek Galebe Güler, planlı programla koltuğunu Kocaelispor taraftar grubu Hodri Vadi başkanlarından Fuat Çelik’e devretti.

” Türkiye’nin sunu büyük aşevini yapmayı planlıyoruz”

Törende konuşan Alperen Ocakları Kocaeli İl Başkanı Cüneyt Açık Deniz, “Galibiyet Güler kardeşime bugüne kadar vermiş olduğu emeklerden dünya teşekkür ederim. Fuat Çelik’in birlikte bundan ahir süreçte bu görevi layığıyla yapacağından tek şüphemiz yoktur. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bize bırakmış olduğu bu tertemiz davayı gütmek bizim amacıyla onurdur, şereftir. Tanrı’ın izniyle kadromuz rastgele çağ genişliyor, çıktı domuzuna işlemler yapacağız. Şuan Türkiye’nin sunma nazik aşevini yapmayı planlıyoruz. Umuttepe kampüsünün B kapısının altında 500 metrekarelik tıpkı bağlı düz tuttuk, burada Allah yıldız edere günde 5 bin kardeşimize ücretsiz kemirmek vermeyi planlıyoruz. Vatanına milletine ilişkin gençler katmak istiyoruz. Kompleksimizde günce 5 bin ücretsiz yemeğimiz bunun birlikte PS5, bilardo ve baziçe salonumuz olacak. İkici aşevimizi bile Cenabıhak’ın izniyle Gebze’bile açmayı planlıyoruz. Orada üstelik günlük 2 bin öğrencimize çorba ikramımız olacak” dedi.

“Bu tıpkı öncü yarışıdır”

15 aydır yürüttüğü Mücahit Ocakları İzmit İlçe Başkanlığı görevinin sonuna gelen Utku Güler, “Bu tıpkı sancak yarışıdır, bizimde görevimiz buraya kadarmış ama bizim davamızda büyüyememek, yılmak ve defolmak yoktur. daima daha de güçlendik. Yıkmaya çalışanlar oldu, onlara cebin yılmadık. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu kabilinden metin durmayı aşina. Bizim derdimiz çap revan bu acun birlikte mıhlı nesiller yetiştirmektir. 15 aydan beri dahi çok şükür bu nesillerin peşinde onlara abilik yaptık, beraberlik yaptık, önderlik yaptık. Bu saatten bilahare dahi Tanrı izin verirse familya kültürümüzü, karı bile aldığımız terbiyeyi partiye taşımayı hedefledik. Derince İlçe Başkanlığında görev almak amacıyla değerli başkanımız Kaan Şengil’den şehadetname aldık. Bu saatten sonradan Derince birlikte görevlerimize bitmeme edeceğiz. Bu saatten sonra siyasa arenasında şehit liderimiz gibi mıhlı olacağız. Bu benzeri firak değildir” diye niteleyerek konuştu.

“Bu dayak abes kalmasın bunu buraya koyalım diyerek yazık yapmadık”

Büyük Temas Partisi Kocaeli Koordinatörü Metehan Küpçü ise “Elhamdülillah odalara sığmayacak, sokaklara sığmayacak kadar kalabalığa sahibiz. Haddinden Fazla şükür bize inanıp bu şekilde bizlerle beraber olduğunuz amacıyla öncelikle hepinize şükranlarımı sunuyorum. İyi kim varsınız. Görevi devreden Zafer kardeşimize bugüne kadar ki emeklerinden belde teşekkür ediyorum. Görevi zaman alan Fuat başkanımıza de başarılar diliyorum. İzmit çok değişik bir yere akla yatkın gidiyor. Nazik Irtibat Partisi ve Alperen Ocakları namına bunu ben yaşıyorum görüyorum, sizlerde görüyorsunuzdur, hissediyorsunuzdur. İnşallah daha de evire çevire olacak. Sizlerden yegâne bir isteğimiz var. Bu ocaklar sizin evleriniz. Evlatlarınızı, yeğenlerinizi, komşularınızı buralara gönül edin. Buralarda büyüsünler, buraların kültürünü alsınlar. Buradaki kasıt, geçmişini alim ve geleceğine yön veren gençleri benzeri araya getirip yarınlarımızı onlara kişi etmektir” ifadelerini kullandı. – KOCAELİ

Share: