Alım: “2023 seçimleri ülkemiz için, mazlum coğrafyamız ve bölgemiz amacıyla haddinden fazla haddinden fazla heybetli”

Yer, Kentçilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2023 seçimlerinin devlet ve mazlum coğrafyalar açısından çokça heybetli olduğunu söyledi.

Hava, Sivas’ın Suşehri ilçesinde belediye binası önünde vatandaşlarla tıpkı araya geldi.

Sivas’ın yiğit, ayvaz ve yiğit insanlarıyla buluşmaktan mutlu olduğunu tamlayan Kurum, Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti.

Cumhur Reisi Erdoğan önderliğinde mütemadi demeden vatandaşlara hizmet ettiklerini anlatan Hava, “Biliyoruz ki arkamızda dimdik duran Sivas’ımızın, Suşehri’nin fena hâlde insanları var. Allah hepinizden razı olsun.” diye niteleyerek konuştu.

Milletin desteğiyle yola devam edeceklerini dile getiren Çalım, “Zira bizim bir hedefimiz, bire bir ahdimiz var. İstiyoruz kim ülkemiz büyük Türkiye önünde şehirleriyle, ilçeleriyle bilcümle birlikte kalkınsın. İstihdamıyla, sanayisiyle, üretimiyle, tarımıyla, turizmiyle ve elbette ki yer ve şehirciliğiyle kalkınsın. Vatandaşlarımıza bu anlamda genişlik gür şartları, yer dolgunca imkanları sunalım istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kurum, biricik hedeflerinin insanların duasını almak olduğunu, bu amaçla şehirlere, ilçelere bakım ettiklerini aktardı.

Suşehri ilçesinde daha önce TOKİ’nin 760 konutluk proje başlattığını ve bunların bitme aşamasına geldiğini anımsatan Çalım, “Bu projemizi inşallah yer geç 2 kamer içerisinde Suşehri’ne doğrulama edeceğiz. Suşehri’nin sokaklarını güzelleştirmeye devam edeceğiz. Suşehri’nin gençlerine henüz gür ati yer namına çalışmaya mücahede edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Bakan Gurur, Sivas’a son 20 yılda her alanda yatırım yaptıklarını, bu yatırımlara yenisini eklemenin heyecanı ve gururu içerisinde olduklarını rapor etti.

“2023 seçimleri ülkemiz amacıyla haddinden fazla eke”

Ülkenin haddinden fazla cesim benzeri sürece girdiğine bel eden Alım, sözlerini şöyle sürdürdü:

“2023 seçimleri ülkemiz amacıyla, mazlum coğrafyamız ve bölgemiz üzere haddinden fazla çokça kebir. O yüzden bu seçimlerde hepimiz gelişigüzel kesimi kucaklayacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, kimseyi öbüründen fark etmeyeceğiz. Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Alevisiyle, 84 milyon, 81 şehrimiz benzeri ve ahi olacağız. Kardeşliğimizi temas zaman sürekli kılacağız ve inşallah 2023’te Cumhur Reisi’mızı ve Halk İttifakı’mızı rekor oyla destekleyeceğiz. Yeni yüzyılın Türkiye’sinde inşallah Cumhurbaşkanı’mızı yeniden başbuğ yapacağız. Bu kapsamda da çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdüreceğiz.”

Suşehri ilçesine TOKİ eliyle 200 konutun müjdesini veren Çekicilik, şöyle devam etti:

“Suşehri’nde sosyal ev talebi var. Türkiye’da 81 ilde önceki etapta 250 bin, ikinci etapta dahi 250 bin kalkmak üzere 500 bin toplumsal göz sözü verdik. Milletimiz balaban tıpkı teveccüh gösterdi, inşallah 81 şehrimizde bu projelerimizi yapacağız. 25 Ekim’bile 5 bin konutumuzun temellerini atacağız ve acul aynı şekilde inşallah 2 yıl içerisinde vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Suşehri’mizin bu iyice insanlarına 250 bin içtimai ev kapsamında 200 basamak başlatıyoruz. 200 konuta gençlerimiz, emeklilerimiz, martir ve gazi ailelerimiz, minimum ücretle çalışan vatandaşlarımız başvuracaklar. Biz bile bu projelerimizi Suşehri’mize bildirme güdük sürede yapıp teslim edeceğiz. Yıpranmamış sosyal ev projemiz Suşehri’ne tatlıca uğurlu olsun.”

Çalım, 20 yıldır Cumhur Reisi Erdoğan’ı ve DÜRÜST Tümen’yi destekleyen vatandaşlara teşekkür ederek, “Birileri iftira atabilir, birileri dalavere söyleyebilir, birileri ‘bu projeler lacerem yapılacakmış’ diyebilir. 20 yıldır bu ülkede, 81 şehirde şüphesiz yapılıyorsa, aha bu projeler birlikte benzeri anlayışla yapılacak.” dedi.

“Siz dönün kendi belediyelerinize adisyon sav”

Mugayeret partilerince yönetilen belediyeleri eleştiren Çekicilik, şunları kaydetti:

“Siz dönün bakın kişi belediyelerinize benzeri adisyon sevgili. Bize hesap soruyorlar evet diyorlar kim; ‘Bu projeleri bittabi yapacaksınız?’ Yoldaş sen tatile giderken tığ Elazığ’birlikte, Malatya’birlikte depremzede kardeşimin beraberinde acılarına kuma oluyorduk. 37 bin 500 ev sözü verdik ve bitirip teyit ettik. Antalya’dahi, Muğla’birlikte coşkunluk oldu, tığ umum ekibimizle birlikte aceleten oraya koştuk ve onlara bire bir yıl içerisinde 5 bin konutu teslim edeceğiz diye meze verdik. İzmir tarihinin sunma büyük dönüşümünü yaptık. İzmir, İstanbul, Ankara onların yönetiminde değil mi? Ellerinden markajcı mı var? Neden yapmıyorlar? kırık dökük senedir milletimize kortej verdiler, dediler kim; ‘Su paralarını düşüreceğiz, ulaşımda en kötümser olacağız, kentsel dönüşümde on binlerce konut yapacağız.’ Ne yapmadınız? Elinizden tutan mı vardı? Engelleyen mi vardı? Hiçbiri yoktu.

Ama olmamasına karşın maalesef bugünkü aykırılık, dünyanın neresine giderseniz gidin böyle bire bir muhalefetle karşı karşıya kalamazsınız. Temas molekül takanak, herhangi bir husus dalavere, değme özdek iftira ama biz Cumhurbaşkanı’mızın liderliğinde hiçbir zaman milletimize verdiğimiz sözlerden idraksiz durmadık. Bütün yapıt yaptık, yayın siyaseti yaptık. Aynı anlayışla kesintisiz çalışacağız. Aşk ile çalışıyoruz, aşk ile etkin yorulmaz. Biz amor ve sevi ile milletimize bakım yolunda çalışmaya devam ediyoruz. Amacımız, hedefimiz, ülkemizin fena hâlde çocuklarına, gençlerine elan iyi aynı gelecek arz etmek. Gayemiz eksiksiz ilçeleriyle, şehirleriyle kalkınan iri Türkiye uğrunda inşallah bu hizmetleri yapmaktır.”

Icra Vekili Çekicilik, Suşehri Kaymakamı Ahmet Korkmaz ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’i birlikte makamlarında ziyaret etti.

Alım’a ziyareti sırasında DÜRÜST Öğür TBMM Takım Başkanı ve Sivas Saylav İsmet Yılmayan bile eşlik etti.

Share: