Aktör Tolga Karel, cumhurbaşkanlığı adayını açıkladı

Yıllar önce racon aldığı Varaka Dökümü dizisindeki Oğuz karakteriyle açık tıpkı hayran kitlesine ulaşan oyuncu Tolga Karel, 2017 yılında Amerika’ya yerleşti. Tıpkısı süre tır şoförlüğü yaptıktan sonradan zat geri hizmet firmasını kuran Karel, içtimai iletişim araçları hesabından yaptığı paylaşımlarla adından saraka ettirmeye devam ediyor.

“KILIÇDAROĞLU’NUN ADAYLIĞINI SONUNA BÜYÜKLÜĞÜNDE DESTEKLİYORUM”

Instagram hesabından Kemal Kılıçdaroğlu üzerine düşüncelerini anlatan Karel, cumhur reisi adayını birlikte açıkladı. Karel, art arda yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı: “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını sonuna kadar destekliyorum. Kendine yakışanı yaptı. Yıllardır arka kapıdan uymazlık yapıp ilk defa sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıkması gerekiyordu. Demincek bire bir güreş meydanı yaşanacak ve sonrası sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında seçimi kaybedeceği için CHP başkanlığından da incizap edip hareketli siyasetten çekilecektir. Zira bu liyakati gelecek apayrı adayları sayın Ekrem İmamoğlu ve Mansur Pahal birlikte görüyordur kesinkes.”

“ERDOĞAN’IN BU GÖREVE DEVAM ETMESİ APAÇIK ORTADADIR”

“Dünya cenk, depremler ve konuşu krizlerle boğuşurken bu zor süreçte sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu göreve devam etmesi elhak çıplak ortadır. Zira Türk halkının dahi kendine yakışan genişlik akıllıca kararı sandıkta vereceğine tamam kalbimle inanıyorum.Bizler rabbimizin karşısında beceriksizlik ve fani kullarız. Tabii kim tıpkı zaman reisimiz Recep Tayyip Erdoğan da bu mukaddes görevi bırakacak, temas köle üzere Cenabıhak katında yerini alacak ve sürekli hatırlanacaktır. Yüce olan şu düzme dünyadan layığı ile terk etmek ihvan. Makamlar, mevkiler geçicidir. Hizmetlerse Allah rızası ve Allah sevgisi içindir.”

Share: