Akıbet dakika haberleri! Nwakaeme’nin kullanılmamış adresi herkesi şaşırtıyor! ”Nasıl yani? Bu cins olamaz!”

Serencam zaman haberleri… Trabzonspor’dan ayrılarak çivi başına sürprize imza atan Nwakaeme, kullanılmamış adresiyle herkesi bir elan şaşırttı. Trabzonspor’un şampiyonluğunda nazik nasip sahibi olan felek aktör, bordo-mavililerin önerdiği kullanılmamış sözleşmeyi akçasal yerine az bulunca reddederek eskimemiş mızıka arayışlarına başlamıştı. Fakat Trabzonspor’un önerdiği 2.5 milyon Euro’luk almanak ücreti tek takımdan alamayan Nwakaeme iri tıpkı yepyeni yaşadı.

ROTASINI İNGİLTERE’YE KIRDI!

Trabzonspor ile sözleşmesi sona ermiş Nwakaeme, Dünya Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile geçim sağladı. Deneyimli futbolcunun, almanak 1.5 milyon Euro sevap ve 2 almanak kesim üzere İngiliz ekibiyle mebde anlaşmasına varıldığı öğrenildi. Geçtiğimiz mevsim Trabzonspor’un şampiyonluğunda nazik nasip sahibi olan 33 yaşındaki futbolcu, 32 maçta 15 gol, 11 asistlik takat sınırı sergiledi. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, Türkiye’den elan önce; Allahyar, Âşık Tufan ve Doğukan Sinik’i kadrosuna kattı.

TRABZONSPOR TARAFTARI BU HABERİ GÖRÜNCE ŞAŞIRDI

Trabzonspor taraftarı, bordo-mavili ekibin 2.5 milyon Euro’luk teklifi birkaç bulup reddeden Nwakaeme’nin 1.5 milyon Euro’yu kabul etmesine hayli şaşırdı. Toplumsal medyada bu olayın peşi sıra yorumlarda mevcut taraftarlar, “Elbet yani? Bu töz gayrimümkün! 2.5 milyon Euro’yu reddedip 1.5 milyon’u akseptans etmiş gayrimümkün…” şeklinde yorumlarda bulundu.

ANASAYFAYA GÖSTERMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Share: