Akıbet an fen! Hırsızlar çaldıkları otomobili kullandıktan sonra ateşe verdi

Denizli’de gerçekleştirilen karı, gelişim yeri ve apart denetimlerinde 199 farklı bulunak kontrol edildi. Teftiş ve sorgulamalarda 55 bin 682 sevimli sorgulanırken, aranması olan 89 nüfus tutuklandı.

Denizli’de gerçekleştirilen denetimler 10 ile 16 Teşrinievvel 2022 tarihleri ortada eş, iş yeri ve apart denetimlerinde 199 ayrımlı bulunak kontrol edildi. Denetimlerde 55 bin 682 kişinin GBT ve UYAP sorgulamaları yapıldı. Denetimlerde 2 keriz oynayan 7 kişiye 12 bin 733 TL yönetsel para cezası uygulanarak, 2 kişiye “Geriz oynanması üzere düzlük ve imkan terazi” suçundan adli muamele yapıldı. Tıpkı aile umuma küşade yer konumuna getirildiği tayin edilerek lazım yönetsel işlem yapıldı. Bir umuma kilitsiz küreksiz içkili coşku mekanında konsomatris çalıştığı tespit edilmiş ve lazım yönetimsel muamele uygulandı. İki farklı adreste meydana gelen fuhuş olayında 5 kişiye 12 bin 921 TL yönetsel para cezası uygulandı ve 2 kişiye “Fuhşa isteklendirme, vasıta ve yaptırmama” suçundan adli prosedür yapıldı.

Hırsızlar çaldığı otomobili yaktı

Olay, Pamukkale ilçesi Karateke Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, geçmiş sabah saatlerinde gereksiz arazide yanmış halde benzeri araba bulundu. Polis ekipleri ara bulucu inceledikten sonradan geçtiğimiz günlerde otomobilin Tavas ilçesinden çalındığı ortaya çıktı.

89 bed çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı

Ayrıca, mülk genelinde meydana gelen asayişe yanık olaylar ile adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine güvenerek yakalanan 89 yabansı çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Yapılan çalışmalar neticesinde, 2 tabanca, 8 sayı av tüfeği, 2 nüsha kurusıkı tabanca, 66 adet av tüfeği fişeği, 1 nüsha ganimet otomobil, 1 nüsha çalıntı motor, ayyarlık olayında kullanıldığı tespit edilen 10 bin 834 litre ayçiçek hasım ve aptal oyunlarında kullanıldığı tayin edilen 400 TL mülk ele geçirildi.

Apart yetkilisi 2 kişiye 40 bin 177 TL yönetsel nakdî ceza

Geçici konaklama yerlerine ve kiralık çevirgeç firmalarına yönelik yapılan çalışmalarda 9 ayrı adreste bulunan 123 apart dairesi kontrol edildi. Denetimlerde değme hangi tıpkı olumsuzluğa rastlanılmadığı açıklandı. – DENİZLİ

Share: