AFYONKARAHİSAR – Özhaseki: “Altılı masa adeta tıpkı yadımlama ekibi gibi”

SELIM Tümen Genel Komutan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, altılı masayı eleştirerek, “Vaktiyle koalisyon hükûmeti hükümetlerinden birkaç tanesini görmüş, içlerinde berenarı muammer bilici tıpkı kardeşiniz adına söylüyorum, bunlar koalisyon vadediyorlar. Yedili ortak yönetim, yedili kaos, yedili cenk vadediyorlar Türkiye’ye.” dedi.

Özhaseki, Afyonkarahisar’da sakat Vücut ve Balık Kurumu Salonu’nda düzenlenen “Retrospektif Nöbet Arkadaşlarımla” programında yaptığı konuşmada, karşılarında farklı tıpkı tehalüf anlayışı olduğunu söyledi.

Muhalefetin çabucak iki stratejisi olduğunu savunan Özhaseki, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Değme konuştuklarında, rastgele söylediklerinde, seçme ağızlarını açtıklarında bu iki sınıftan birisine girerler. ‘Birisi Recep Tayyip Erdoğan, DOĞRU Tümen gitsin hangi olursa olsun.’ Anca tıpkı esas yapısı var bunlarda. İyi da gidince ne olacak? Siz ne yapacaksınız? Millet sizi seviyor mu? Bulunmayan. ‘Ama Recep Tayyip Erdoğan gitmeli. YANLIŞSIZ Parti gitmeli.’ ‘Altılı’ diyorlar evet hepimiz biliyoruz ki yedili. Tıpkısı dahi masanın altında saklanan var. O kafayı ara sıra uzatıyor oradan ‘Tıpkısı dakika buradayım, beni bulunmayan sayamazsınız.’, ‘Beni yok sayarsanız gösteririz size seçimlerde.’ diyor. ‘Ankara’bile, İstanbul’de neler yaptığımızı gördünüz. Bak şimdi dahi yaparız ha.’ diyorlar. Yani, yedili ayrımsız masa var orada. Emin olun bu yedili masadakilerin umumi başkanları de ekipleri dahi yolda birbirlerini görseler selam vermezler.”

“Altılı Ganyan masa adeta bir katabolizma ekibi üzere”

Özhaseki, altılı ganyan masanın adeta bire bir yıkım ekibi kabilinden olduğunu gelecek sürdü.

Altı masanın aynı yıldır bazı aday göstereceğini konuştuğunu belirten Özhaseki, şöyle bitmeme etti:

“Hepimiz biliyoruz, tartışılıyor. Allah’tan arada biri çıkıyor da söylüyor. Birtakım aday edeceklerini konuşuyorlar. Yakında ‘İnşallah ay başında adaylık hususunu konuşacağız.’ diyorlar. Bu büyüklüğünde dahi aklımızla saraka etmeyin. Ayrımsız yıldır çabalıyorsunuz zaten. Düşüne düşüne bulmuşlar güçlendirilmiş vekil cümle. İyi domuzuna. Ne girmek bu? Bir Vakitler ortak yönetim hükümetlerinden beş altı tanesini görmüş, içlerinde oldukça yaşamış bilen ayrımsız kardeşiniz adına söylüyorum, bunlar koalisyon vadediyorlar. Yedili ortak yönetim, yedili kaos, yedili çarpışma vadediyorlar Türkiye’ye. Şüphesiz oturacaklarına ayrımsız ayda karar veremeyenler, Ukrayna savaşı çıktığında kuşkusuz tıpkısı karar verecekler acaba? Ekonomide hangi düşünüyorlar, ben bile çokça zül ediyorum. Masada oturanlardan liberaller bile var, ölçüsüz bire bir kavşak, kızıl tıpkısı esas kabil mantığa eş olanlar üstelik var.”

“HDP benzeri madde almadan bırakmaz”

Özhaseki, altılı ganyan masadaki partililerin tıpkı araya gelerek uygarlık kurmasının kabil olmadığını savundu.

Kafalarındaki bir tane motivasyon kaynağının “Recep Tayyip Erdoğan gitsin” olduğunu dile getiren Özhaseki, şunları kaydetti:

“Gidince hangi olacak tamam? Bunlar da bölüşecekler canım. İsraftan bahsedenler şimdi şeş çıngı apotr cumhurbaşkanından bahsediyorlar. Birer sunum bakanlıktan bahsediyorlar. Ben dahi haddinden fazla zül ediyorum. HDP’ye hangi verecekler acep? HDP bir öz almadan bırakmaz. Bu bir numara stratejisiydi. İkincisi dahi Bahir Baykal gittikten sonra o bildiğimiz çarkıt Bahir Baykal’ın kendine has üslubu içerisinde aykırılık ettiği Cumhuriyet’in asıl umde ve inkılapları, laiklik vesaire kabilinden konuları bıraktılar. Hatırlayın. Bahir Baykal’a ömründe rey vermemiş birisiyim ama onun kendine has yerel ve milli tıpkı tavrı vardı. İnandığı ilkeler üzerinden bile muhalefetini bitmeme ettirirdi ama yerliydi, çokça balaban bu.”

“Kılıçdaroğlu, Sedir’e önceki çıktığında benimle ilgilendiren müzahrefat söyledi”

Özhaseki, FETÖ’nün CHP’nin başına işler yaparak Eksiksizlik Kılıçdaroğlu’nu getirdiğini ve partinin cızık değiştirdiğini sav etti.

CHP’nin alacak üzerine dair bire bir siyaset tarzı benimsediğini müstakbel süren Özhaseki, “Kılıçdaroğlu, 11 yıldır CHP’nin Genel Başkanı. 575 hafta neredeyse. Seçkin hafta kol toplantısı yapıyor. İkişer yalan söylüyor. Toplamda 1150 domates dolması ölçü. Bire Bir tanesini ispatla ne olur ya! Kılıçdaroğlu, Sedir’e önce çıktığında benimle ilgili müzahrefat söyledi. Sabahı el ettim. Basın toplantısı düzenledim. Dedim kim, ‘Bu herif Guinness Rekorlar Kitabı’na namzet. On dakikada on yalanı yegâne ayağın üzerinde söylüyor. Tallahi böyle âdem bulamazsınız.’ Bilahare de on tane yalanı dağıttım basına, ertesi aktarılma tıpkısı daha söyledi.” ifadelerini kullandı.

Programda, DOĞRU Parti Afyonkarahisar Saylav Veysel Eroğlu, Belediye Reisi Mehmet Yiğit, İl Umumi Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ahu Uluçay bile konuşma yaptı.

Konuşmaların peşi sıra Özhaseki, DOĞRU Fırka’ye katılan gençlere rozet taktı.

Share: