AFYONKARAHİSAR – Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afyonkarahisar Belediyesinin TİS İmza Töreni’ne telefonla bağlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar Belediyesinin Şişman İş Sözleşmesi (TİS) İmza Töreni’hangi çökertme telefonuyla bağlanarak tarafları kutlama etti.

Cumhur Reisi Erdoğan, belediyenin Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda planlı “Domestik Yönetimler Şöleni ve Şişman İş Sözleşmesi” programına DÜRÜST Öğür Umumi Komutan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin çökertme telefonundan bağlandı.

Sözleşmenin işçi ve memurlara okşayıcı olması temennisinde kâin Erdoğan, şunları kaydetti:

“Birlik ailelerimize inşallah mutluluk ve artağanlık vesilesi olsun. Rabb’im kaş ve yardımcımız olsun inşallah. Bu mutluluk neticelerini Halk İttifakı’yla beraber, burada sonuçlandırmış olmanızdan duyduğum memnuniyeti özellikle beyan etmek istiyorum. Tekmil işçi ve işyar kardeşlerime, alelhusus dahi sendika yöneticileriyle gelişigüzel geleceğe yönelik emin adımlarla yürümenizi Rabb’imden diliyorum. Önümüzde bilindik inşallah tıpkı seçme var ve bu seçimin arifesinde hakeza tıpkısı imza törenini gerçekleştirdiğiniz için çok bahtiyar olduğumu ifade etmek isterim. Sizleri ve sendikamızı tebrik kartı ediyorum. Bundan sonrakinde dahi bereket ve bereket diliyorum.”

“Büyük olan bakım ve nişane göstermek”

Özhaseki bile SELIM Parti’nin 20 yıllık iktidarında 80 yıllık Cumhuriyet tarihi boyunca yapılanların çokça elan fazlasının olduğunu söyledi.

Binbir kalem engele, sıkıntılara, devrim denemelerine ve civar kesmelere karşın bugünlere gelindiğini dile getiren Özhaseki, şöyle konuştu:

“Bizler genelde hizmet siyasetini önemsiyoruz. Büyük olan hizmet ve nişane fora etmek. Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ekibimiz, hem bile Halk İttifakı belediyeleri yerine bilcümle ihvan, kesintisiz çalışmaya gayret ediyor Belediyecilik için milat aslında 1994 yılıdır. ‘1994 yılı öncesinde ne vardı?’ diyecek olursanız o günleri bereketli alim biri namına söylüyorum, ideolojik, bağnaz ayrımsız mızıka vardı. Kafalarında sapkın bir ideoloji vardı. Türkiye’yi Rusya’ya, Çin’e yamalamak üzere, Arnavutluk’taki düzgüsüz Enver Hoca’ya yamamak üzere uğraşan tipler vardı. Belediyeleri birlikte o işte aparat adına kullanırlardı. İşçileri meydanlara götürerek eylemden eyleme koştururlardı. Hizmeti katiyen düşünmezlerdi.”

“Kullanılmamış ayrımsız intihap arifesindeyiz”

Özhaseki, işbaşına geldiklerinde bahane üretmeden bilcümle hizmet edeceklerini söylediklerini vurguladı.

Şehirlerin alt ve üstyapısıyla çok uğraştıklarını anlatan Özhaseki, “Şehirlerin eli yüzü açığa daha çok. Kasaları doldu, borçsuz belediyeler haline getirdik. Tığ matlup peşinde değiliz zira algıların, yalanların eğreti ve uçucu olduğunu biliyoruz. Kullanılmamış bir intihap arifesindeyiz. Zor aynı seçim olduğunu dizge söylüyor, biz dahi biliyoruz. Bu seçim yemeden içmeden Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi değil. Bunun farkındayız. Onun içindir kim Topluluk İttifakı yerine burada biz birlikte muhtemelen hassasiyetlerin üzerinde hız ediyoruz.” diye konuştu.

Programda AK Parti Afyonkarahisar Mebus Veysel Eroğlu, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Şehremini Mehmet Efe, DÜRÜST Fırka İl Başkanı Hüseyin Ahu Uluçay, Belediye ve Hususi İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Umumi Başkanı Uzun Fikirli ile Hizmet-İş Sendikası Umumi Komutan Vekili Halil Özdemir dahi müşavere yaptı.

Konuşmaların ardından Zeybek ile sendika temsilcileri arasında şişman hizmet akdi imzalandı.

Program, ödül takdimi sonrası İzzet Yıldızhan konseriyle sona erdi.

Özhaseki, henüz sonraları Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı’nı makamında konuşma etti.

Share: