Eşini ve 3 kızını katleden kaskatı için korkunç asıl ortaya çıktı! Komşular engellemiş

Şırnak’ın İdil ilçesi Eskimemiş Mahalle Botaş Caddesi’nde 01.30 sıralarında Hasan Karaaslan, evde uyudukları sırada eşi Leyla ile kızları Kükremek (17), Ferişte (16) ve Şerife Karaaslan’ı (13) pompalı tüfekle başlarından vurarak öldürdü.

TESLİM OLDU

Hasan Karaaslan, daha sonra silahıyla gelişigüzel polise her an eşini ve çocuklarını öldürdüğünü bildirdi. Karaaslan, gözaltına alınırken olay adına sevk edilen keyif ve polis güçleri ekipleri, 4 kişinin camit bedenleriyle karşılaştı. Kafalarına çıkıntı fail mermilerle yaşamlarını yitirdikleri belirlenen temel ve 3 kızının camit bedenleri ölü açımı için Şırnak Büyüklük Hastanesi’ne gönderildi.

2 ÇOCUĞUNU HENÜZ VURMAK İSTEMİŞ

Eşini ve 3 kızını öldüren Hasan Karaaslan’ın daha sonradan annesinin derakap yandaki evinin bahçesinde uyuyan, yaşları banal ve 1’i erkek 2 çocuğunu üstelik mihlamak amacıyla oraya yöneldiği ortaya imdi. Cebe sesleri üzerine bahçeye mevrut komşuları gören Karaaslan’ın, henüz sonraları bu eyleminden vazgeçtiği peşi sıra gidip polise teslim olduğu belirtildi.

8 ÇOCUĞU VARMIŞ

8 çocuğu olan Hasan Karaaslan’ın 2 erkek çocuğunun da Karadeniz’e fındık dercetmek için gittiği, 1 çocuğunun ise İstanbul’birlikte üniversite öğrencisi olduğu öğrenildi.

ÖNCE ÇOCUKLARINI SONRALARI SESE UYANAN KARISINI ÖLDÜRMÜŞ

Öte yandan Hasan Karaaslan’ın, önceki 3 kızını henüz sonradan zırh sesleri üzerine uyanan ve elem atmaya başlayan eşini öldürdüğü belirtildi.



Share: