Eşini ve 3 çocuğunu öldüren adamın psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü

İdil ilçesinde Hasan Karaaslan, geceleyin saatlerinde eşini ve 3 çocuğunu katletti. Görüngü takkadak komşuları olan babaannelerinin evinde olan 2 çocuğu katliamdan komşuların gelmesiyle kurtuldu.

TESLİM OLDU

Zanlı Karaaslan olayı gerçekleştirdikten bilahare emniyete her an silahı ile birlikte doğrulama oldu. Henüz sonraları fenomen yerine gelen esenlik ekipleri hayatını kaybeden üç kız ve annenin cansız bedenlerini otopsi geçmek amacıyla Şırnak Kerem Hastanesine götürdü.

“PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI”

Komşularından Mürtefi Saika, Karaaslan’ın psikolojik sorunları yüzünden cinayetleri işlemiş olabileceğini değerlendirdi. Ali Sebep, “Hasan’la birçok seneden beridir komşuyuz. Geçmiş akşam zırh seslerine uyandım. Balkona çıktığımızda eşini ve 3 kızını öldürmüştü. Olayı duyduğumuzda haddinden fazla şaşırdım. Zira kendisi özlük halinde rahat biriydi. biricik uzlaştırıcı vardı onunla nakliye işi yapıyordu. Sağa sola haddinden fazla karışan biri değildi. Bu olayı vahşetle karşılıyorum. Ruhsal sorunları vardı. Psikolojik sıkıntıdan etraf olduğunu, bunalıma girmiş o şekilde cinayetleri işlediğini düşünüyorum” dedi.

“DUYDUĞUMUZA GÖRE SORUNLARI VARDI”

Muhittin Özcan ise geceleyin 01.30’dahi komşularının katliam yaptığını söyledi. Özcan, “Komşuluğu çok güzeldi. Duyduğumuza göre sorunları vardı. Ruhsal sorunları oluyordu. Ancak tek kimseye zararı yoktu. Bu olayı duyduktan sonraları siktirici komşular kendisine, İdil halkı adına şaşırdık” şeklinde konuştu.

2 ÇOCUĞUNU HENÜZ ÇIVILEMEK İSTEMİŞ

Öte yandan eşini ve 3 kızını öldüren Hasan Karaaslan’ın elan sonraları annesinin bir anda bitişik evinin bahçesinde uyuyan, yaşları hasis ve 1’i eş 2 çocuğunu birlikte vurmak amacıyla oraya yöneldiği ortaya daha çok. Zırh sesleri üstüne bahçeye mevrut komşuları gören Karaaslan’ın, henüz sonraları bu eyleminden vazgeçtiği peşi sıra gidip polise teslim olduğu belirtildi.

8 çocuğu olan Hasan Karaaslan’ın 2 erkek çocuğunun bile Karadeniz’e fındık dercetmek üzere gittiği, 1 çocuğunun ise İstanbul’birlikte üniversite öğrencisi olduğu öğrenildi.



Share: