Dar dışından mevrut 100’e mümasil afiyet yatırımcısı Samsun’da

Güçlükle dışından mevrut 100’e yakın sağlık yatırımcısı Samsun’da

İl Sağlık Müdürü Oruç: “İkili görüşmeler neticesinde önümüzdeki günlerde birçok rahatsız Samsun’a ati”

SAMSUN – Değişik ülkelerden 100’e mail esenlik yatırımcısı, Samsun’üstelik planlı ‘Esenlik Zirvesi’ne katıldı. Keyif Zirvesi’nde amme ve hususi hastanelerle ikili görüşmeler işleyen yatırımcılar önümüzdeki günlerde bir nice hastayı tedavi için Samsun’a getirecek.

Afiyet Zirvesi elverişsiz dışından bir nice yatırımcının Samsun’daki kamu ve hususi hastanelerle iş birliği yapmasına imkan sağladı. ‘Karadeniz’in keyif üssü’ olan Samsun’de yapılan görüşmeler sonucunda yatırımcılar ile hastaneler özel anlaşmalar yaptı.

Yapılan görüşmelerin Samsun hem maddesel hem bile toplumsal anlamda bir nice getirisinin olacağını ifade eden İl Afiyet Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ulu Oruç, “Şuan buraya ev dışından 100’e mümasil kurum heyeti geldi. Biz bu gurur heyetleriyle bu arada Samsun İl Afiyet Müdürlüğü namına düet görüşmeler gerçekleştirdik. Kerem hastanelerimiz, hususi hastanelerimiz, üniversite hastanemiz ikili görüşmeleri yaparak hava heyetlerine Samsun’daki afiyet hizmetlerinin zahir olduğunu anlattılar. İkili görüşmelerin sonucunda dahi aykırı kendisine hastalarımızın ve sağlık turizminin gelişmesine katkıda bulunacak görüşmeler yaptılar. Ensiz dışından bize gelebilecek hastalarımız burada verilebilecek hizmetleri tığ onlara anlattık. Alelhusus Samsun İl Esenlik Müdürlüğü kendisine sağlık turizminin gelişmesi, Samsun’a katkılarının sağlanması hem keyif turizmi hem bile turizm çalışmalarının faydası olabilmesi için bu çekicilik heyetleriyle uygun görüşmelerimizi yaptık. Samsun’daki sağlık hizmetlerini etraflı tıpkısı şekilde anlatmış olduk” dedi.

“Samsun’un gelirini artıracak iyice icraat”

Başöğretmen Oruç şunları söyledi:

“Samsun’da hizmet veren hastanelerimiz ikili görüşmeler neticesinde birçok kesim imzaladılar. Bu anlaşmaların sonucunda üstelik önümüzdeki günlerde Samsun’a afiyet turizmi kapsamında birçok hasta gelecek. Bu hastaların tedavilerini da Samsun’daki hastanelerimizde yapmış olacağız. Bağımlı, bunların Samsun’a hem maddi anlamda hem üstelik çevresel ve toplumsal anlamda katkıları olacaktır. Turizm anlamında dahi gelişmesini sağlayacaktır. Ahir aşamalarda bile hele bizim site hastanesini bitirdiğimiz aşamada birlikte keyif turizminde bir dal seviyeye elan yükselmiş olacağız. Bizim birebir yaptığımız görüşmelerde, temsil Rusya’dan buz hokeyi takımı gelip benzeri zamanda spor turizmine da katkıda bulunacaktır. Bununla ilişkin görüşmelerimizi sağladık. Bunlar alelade Samsun üzere güzelce görüşmeler. Samsun’un gelirini artıracak domuzuna icraat kendisine nitelendiriyoruz.”

Share: