Özlü “Bugünü, nazik aynı gururla kutluyoruz”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Gazi Mustafa Kemal’in liderliğinde eşi ayrımsız olmayan bire bir kurtuluş mücadelesinin arkası sıra kurulan Cumhuriyetimizin 99’ncu yılını şişman tıpkısı çalım, bahtiyarlık ve heyecanla kutluyoruz” dedi.

Başkan Faruk Özlü, Cumhuriyet Altını Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında, 29 Teşrinievvel tarihinin, bağımsızlığını iktisap uğrunda senelerce mücadele veren ve birlik imkansızlıklara rağmen mücadelesinden vazgeçmeyerek destansı benzeri utku kazanan Türk milletinin özgürlüğüne olan tutkusunun yoğun tezahürü olduğunu söyledi.

Başkan Özlü, mesajında, şu ifadeleri kullandı; “29 Ekim, Gazi Mustafa Kemal’in liderliğinde eşi tıpkısı sıfır bir halas mücadelesinin arkası sıra kurulan Cumhuriyetimizin 99’ncu yılını şişman bir gelgel, mutluluk ve heyecanla kutluyoruz. Bugün, sözün millette olduğunun bitmeyen imzası, Türk milletinin bağımsızlığından katiyen ivaz vermeyeceğinin dünyaya ilanı niteliğindedir. 99 yıldır bu minvalde ilerleyişini sürdüren ülkemiz, zaman, ekonomisi, ateş parçası demokrasisi, Cumhuriyetin kazanımlarıyla birlikte dünyanın yükselen güçleri arasında yerini almakta, mazlum ve mağdurların hamiliğini sürdürmektedir. Bu komütatör ile şişman mücadeleler sonucunda kazanılmış Cumhuriyetimizin 99’ncu yılının iri tıpkısı çalkantı ile kutlanmasını arzu ediyor, özellikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve cebe arkadaşları tutmak üzere İstiklal Savaşımızın tam kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Altını Bayramını bildirme dostça dileklerimle kutluyorum.” – DÜZCE

Share: