Serencam zaman haberleri… Hatır ölümü gerçekleşen diş hekiminin organları 4 kişiye rüya oldu

Düşünce ölümü gerçekleşen diş hekiminin organları 4 kişiye imge oldu

BALIKESİR – Balıkesir’in Bandırma ilçesinde gelişim yeri uğrunda 3 Ilk Teşrin tarihinde geçirdiği gidiş geliş kazası sonrası ağır sıklet yaralanan Dişçi Eksiksizlik Terzioğlu(66), Bandırma Eğitim ve Araştırı Hastanesi tehlikeli bakıma makbuz. Kemal Terzioğlu, eksiksiz müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Eksiksizlik Terzoğlu’nun ailesinden alınan keyif sonrası organlarını affetme kararı makbuz. 4 organı başka insanlara avlu buldu.

Bandırma İnönü Caddesi üzerinde kâin araştırı hanesine başvurmak üzere iken yoldan karşıdan karşıya geçe kamyonetin çarpması sonucu dokunaklı yaralandı ve kanı kanaması geçirdiği öğrenilen Dişçi Eksiksizlik Terzioğlu Bandırma Eğitim Bilimi ve Araştırma Hastanesinde dokunaklı bakımda ünitesinde yapılan cümle müdahalelere karşın gönül tutunamadı ve hayatını kaybetti. Terzioğlu’nun organları bambaşka hayatlara imge oldu. Korneası Balıkesir Atatürk Heybet Hastanesi, Karaciğeri, Uludağ Üniversitesi Tababet Fakültesi Hastanesi ve böbrekleri ise Acıbadem Bursa Hastanesi’nde tıpkısı bambaşka hastalara düş oldu.

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi ve reanimasyon uzmanı Eksper Dr. Yaşamış Hayri Bektaş “Esenlik camiamızda etraflı yıllardır çalışan, senelerce hizmet veren tıpkı zamanda keyif çalışanı ve doktor babası olan Kemal Terzioğlu 66 yaşında 3 Ilk Teşrin tarihinde açkı dışı trafik travması ve onun akabinde kendisini sakil bakıma aldık. Teneffüs cihazına bağladık ve tedaviye aldık. Görüntüleme yöntemiyle arasında kanaması mevcuttu. Ameliyata alındı ve işler sonradan gine okkalı bakıma makbuz. İlerleyen günlerde nörolojik safiha domuzuna geriledi. Sonrası doğacak tetkikler yaptık 5 Ekim saat 14: 02’birlikte klinik düşünce ölümü tanısı konuldu. Durumu ailesine bildirdik, karı örgen bağışı knusunda akseptans etti. Toprak Bursa Örgen Merkezi ile irtibata geçildi. Karaciğeri Uludağ Üniversitesi, böbrekleri ni Bursa Acıbadem Hastanesi, kornealarını Balıkesir Atatürk Azamet Hastanesi murat etti. Yıllarca insanlara felah dağıtan Eksiksizlik Terzioğlu, akıbet nefesinde bile gene insanlara fert buldu. Namına Allahtan rahmet diliyorum. Keşki hep bu büyüklüğünde bilinçli olsa. Tıpkı haddinden fazla insanımız örgen ihtiyacı var. Bizlerde bunun amacıyla buradayız” dedi.

Mardin’dahi özel benzeri hastanede kadın doğum ve hastalıkları dalında hekim olan kızı Tapıncak Mungan, ise babasının yanına gelerek, aza bağışının gayrı vatandaşlara rüya olduğunu vurgulayarak, “Babam yaşamayı haddinden fazla severdi. İnşallah organları eksantrik vücutta ayrıksı hayatları yaşatacak. Umarım aza bağışı ayırmak talip vatandaşlara bile imge evet diye düşüyorum” ifadesinde bulundu.

Share: