Mardin gündem: Kızıltepe Kaymakamı Cıdıroğlu rustik mahallelerin muhtarlarıyla aynı araya geldi

Kızıltepe Kaymakamı ve Uray Başkan Vekili Fatih Cıdıroğlu, kırsal mahallelerin muhtarlarıyla görüştü.

Kızıltepe Muhtarlar Derneğinde planlı toplantıya, Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Komutan Vekili Fatih Cıdıroğlu, DÜRÜST Tümen İlçe Başkanı Bülent Delimsirek, ilçe ve belediye çalışanları, 54 kırsal mahallenin muhtarı katıldı.

Cıdıroğlu, Kızıltepe’nin şişman aynı kaza olduğunu belirterek, vatandaşa yeryüzü iyi hizmetin götürülmesi, mesele ve aksaklıkların sunma gelişmemiş sürede çözüme kavuşması üzere imkanlar dahilinde çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Amaçlarının halka hizmet olduğunu dile getirerek, bunun amacıyla birlikte vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade etti.

Cıdıroğlu, “Ayak ve esnaf ziyareti yapmaya devam edeceğiz. Haftada tıpkı devir yetiştirebildiğimiz ölçüde kırsal mahalle ziyareti yaparak halkla tıpkı araya gelip, istek ve önerilerini dinleyeceğiz. Rustik mahallelere baktığımızda kilitli parke taşı, asfalt sefer yapımı, çöp konteyneri, taziyet evi ve bamyatarlası yapımı, akarsu ve kanalizasyonla ait talepler öncelikli. İmkanlarımız dahilinde bu ihtiyaçları karşılamaya çalışacağız.” dedi.

Share: