Turkcell’den ‘Sayısal Sigorta’ şirketi

Dünyada hemencek rastgele sektörde yaşanan dijitalleşmeyle, techfin dünyasının balaban alanlarından biri olan ve yaşamın gelişigüzel alanında güvenceler sunan sigorta sektöründe da im tasarımından dijital çözümlerin kullanımına büyüklüğünde iri aynı değiş yaşanıyor. Turkcell, dijital mali hizmetler stratejisinin aynı ahir adımı olan bu girişimle birlikte teknoloji ve sigorta sektörünü tıpkısı araya getirerek sektördeki genişlik yenilikçi çözümleri müşterileriyle buluşturacak.

Sayısal Sigorta; Turkcell kalitesi, güvencesi ve sunduğu uçtan pöç dijital birikim sayesinde, müşterilerin sigorta teknolojilerindeki en yenilikçi uygulamalara ve sayısal sigorta hizmetlerine acul, yalınç ve güvenli şekilde erişmelerini sağlayacak.

Turkcell’in teknolojik yetkinliklerini kullanarak eli nimetli ve canlı sigortacılık çözümleri halk becerisi sağlayacak bütün, faik kamera deneyimine odaklanarak, müşterilerin ihtiyaçlarına akıllıca im ve hizmetlerden sunu doğru zamanda faydalanmasına ve süreçlerin dijitalleşmesine imkan verecek. Iştirak, ayrıca Türkiye’deki dijital sigortacılık ekosisteminin gelişimine ve globalleşmesine dahi katkı sunacak. Şirketin bünye işlemlerinin tamamlanmasının arkası sıra cevaz başvuru hazırlıkları yürütülecek.

Osman Yılmayan: Hedefimiz Turkcell markasını sigorta sektörünün sayısal başvuru noktalarından biri haline anlatmak

Şirketin hayata geçirilmesiyle ilgili değerlendirmede kâin Turkcell Finanstan Mesul Umum Müdür Yardımcısı Osman Yılmaz, şöyle konuştu: “Bu yeni girişimimiz, Turkcell’in dijital finansal hizmetler stratejisi kapsamında, eksiksiz ödeme platformumuz Paycell ve teknolojik finansmanın öncüsü olan kol şirketimiz Financell büyüklüğünde kasırga donör ve gelecek vadeden tıpkısı düzlük. Zaman kâin Turkcell Sigorta acenteliğimiz ile mevcutta yılda 1,5 milyon nüsha poliçe düzenlenmesini sağlayarak müşterilerimizi değişik risklere karşı güvence altına alıyoruz. Deminden da sigortayı bütün için yalınç, mahdut anlaşılır ve yalınç ulaşılabilir bire bir hal haline getirerek, pazarı veriye dair yenilikçi ürünlerle elan de büyütmeyi, sektöre alışılmamış tıpkı çağ getirmeyi amaçlıyoruz. Turkcell Sigorta acenteliği ile temellerini attığımız dijitale dair satın alma ve ödeme deneyimlerini; fiyatlama, eser tasarımı, risk değerlendirme, hasar, koca sonrası hizmet kadar diğer tekmil alanlara yayarak Turkcell markasını sigorta sektörünün dijital müracaat noktalarından biri haline deklare etmek istiyoruz. Şimdi ülkemizin dijitalleşmesinde sigorta sektöründe birlikte öncü olma zamanı. Turkcell kendisine Türkiye’nin dijitalleşmesine olan katkımızı sigorta alanına dahi yansıtacak olmaktan kontekst antrparantez mutluyuz.”

Hüseyin Ziyalı Turkcell’den ricat etti, hesabına Nail Olpak getirildi

Turkcell, 2022’dahi müşterilerin evvel tercihi olmaya bitmeme etti

Turkcell önceki çeyrekte 10,7 milyar TL gelir sağladı

Share: