Tire’de 790 dirilik MHP’ye katıldı

İzmir’in Tire ilçesinde, 790 gönül planlı törenle MHP’ye katıldı.

Bahçesaray Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen törene, MHP İzmir Mebus Tamer Osmanağaoğlu, İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Tire İlçe Başkanı Arif Hayır ile partililer katıldı.

Osmanağaoğlu, burada yaptığı konuşmada, MHP’nin yürüttüğü çalışmalar karşı vukuf verdi.

Bu sene gerçekleştirilecek seçimlerin önemine değinen Tamer Osmanağaoğlu, şunları kaydetti:

“Önümüzdeki süreçte Türkiye haddinden fazla kilolu benzeri savaşım ile karşı karşıya. Ortada hiçbir şey yokken Avrupa’daki bazen ülkeler Türkiye’de konsolosluklarını, büyükelçiliklerini geçici süreyle kapatıp akılları koridor Türkiye’yi el durumda bırakmaya çalışıyorlar. Ego eminim ki burada oturan bu sunturlu insanların feraseti olduğu sürece, Türk milletinin duası olduğu sürece bu devlete hiçbir şey olanaksız. Onlar yaptıklarının pişmanlıklarını elbette duyacaklar. Türkiye artık amatör Türkiye değildir. Türkiye anında tepke gösteren, kasıntı koyan, tedarik alan ve kıymet veren tıpkı Türkiye var bundan sonra. Bu mecmu acun milletlerini huzursuz etmektedir. On Paralık şüpheniz olmasın Türk milletine, Türk devletine uzatılan her ele, Türk devleti anında tepke ve fiyat verecek güçtedir. bundan sonra üstelik onları erinçsiz etmeye bitmeme edeceğiz.”

MHP İl Başkanı Veysel Delicesine ise etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “MHP’ye gelmeniz, destek vermeniz haddinden fazla amma çokça kebir. Ülkemizi, milletimizi bölmek isteyenlere alın gelişigüzel uğraş edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların peşi sıra partiye örgen olanlara rozetleri takıldı.

Share: