Telefonundaki KADES uygulamasını gösteren Müge Anlı, avrat seyircilere seslendi: Telefonunuza indirin

Ince yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Lezzetli Kaba programının kalburüstü sunucusu Müge Anlı, bugünkü etkili yayında kadın seyircilerine seslendi. Artan kadına şiddete ilgi calip Anlı, deli dolu yayında KADES uygulamasından bahsetti.

“UYGULAMA KÖLE VAR, SİZ BILE İNDİRİN”

Güvenlik Umumi Müdürlüğü eliyle hazırlanmış ve acil durumlarda kullanılması müstelzim KADES uygulamasının telefonunda yüklü olduğunu belirten muvaffakiyetli televizyoncu Müge Anlı, “Kimesne ‘kocam beni öldürmez’ diye düşünüyor ama öldürüyor. O yüzden bu KADES uygulamasını lütfen indirin. Bakın kul birlikte var. Uygulamayı sunma ulaşabileceğim yere aldım. Ne ant hangi yaşayacağımız anlaşılan değil. İndirin şu KADES uygulamasını” şeklinde konuştu.

KADES UYGULAMASI NEDİR?

KADES, kadınların ve çocukların maruz kaldığı hız, taciz gibi elem eylemleri biraz üstelik olsun çalmak yerine kullanıcılara sunulmuş resmi aynı uygulamadır. Güven Umumi Müdürlüğü eliyle hazırlanmış ve IOS ile Android telefonlara indirilebilir. Eşinden yahut benzeri başkasından çabukluk gören evet de şiddete maruz kalma ihtimali olan kadınlar, akil telefonları üzerinden yapacakları ihbarlarda hızlı ayrımsız şekilde bu hareket amacıyla kurulan Avrat Evgin Bindi İhbar Sistemi’ne ulaşabiliyorlar.

Share: