Şahinbey Ampute Takımı’nın hedefi Türkiye Kupası

– Şahinbey Ampute Takımı’nın hedefi Türkiye Kupası

GAZİANTEP – Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun birleştirme ettiği Ampute Ayak Topu Türkiye Kupası, 13-17 Son Teşrin 2022 tarihleri arasında Van ilinde yapılacak.

Van’üstelik 13-17 Kasım tarihlerinde oynanacak olan Türkiye Kupası müsabakalarında Şahinbey Ampute Futbol Takımı önceki maçını saat 13.00’te ODTÜ Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile oynayacak. Ampute Futbol 2022 Türkiye Kupası müsabakaları hazırlıklarını tamamlayan ve bugün yola sâdır Şahinbey Ampute Futbol Takımı Türkiye Kupası’nı müzesine getirmeyi hedefliyor. Şahinbey Şehremaneti Cahillik ve Spor Kulübü Ampute Ayak Topu Takımı Pakt Başkanı Cuma Namazı Güzelce, hedeflerinin Türkiye Kupası’nı buyurmak olduğunu rapor ederek, “Şahinbey Belediyesi Ampute Ayak Topu Takımı adına rastgele antlaşma olduğu üzere bu yılda Türkiye Kupası’nı Gaziantep’e aktarmak amacıyla çalışacağız. İyi tıpkısı kadromuz var. 13 Teşrinisani Pazar günü ODTÜ ile kupadaki önce maçımıza çıkacağız. Az Çok mütehammil benzeri maç olacak. İlk maçımızda galibiyetle boşanmak istiyoruz. Takımımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

13/27 son teşrin tarihleri arasında Van’birlikte yapılacak olan Ampute Futbol Türkiye Kupası müsabakalarında 13 son teşrin Ilişki haset ODTÜ Spor Kulübü ile karşılaşacak olan Şahinbey Belediyesi Toyluk ve Spor Kulübü, 15 son teşrin Salı Haset ise Alves Kablo Ampute Spor Kulübü maçına çıkma. Grupta evvel iki tam saha alması yerinde ise Şahinbey Ampute Futbol Takımı, 16 Son Teşrin çarşamba haset oynanacak dömifinal müsabakalarında düzlük algı. katılacak. Nısıf finalde kazanması yerinde 17 Teşrinisani Perşembe haset kupa final maçına çıkma olan Şahinbey Amtupe Takımı, yarı finalde kaybetmesi halinde ise 17 son teşrin Perşembe günü oynanacak olan 3.-4.’lük maçına çıkma.

Şahinbey Ampute Takımı’nın da meydan aldığı B Grubu’nda, ODTÜ Spor Kulübü ve Alves Kablo Ampute Spor Kulübü düz alırken, A Grubu’nda ise Etimesgut Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Melikgazi Belediyesi Bedensel Egelli Gençlik ve Spor Kulübü takımları meydan alıyor.

Share: