Şahan Gökbakar’ın “Nitelikli çadır” sorusuna Haluk Levent’ten tepkili uçak hızında yanıt geldi

11 ili yıkan depremlerin peşi sıra bir nice alım ve STK, bölgeye müzaheret gönderdi. Bu noktada Ahbap Derneği’nin birlikte gönderdiği çadırların benzeri kısmının Kızılay’dan satın alındığı ortaya artık. Haluk Levent ise bu sabah Fox Tv’nin aktif yayınına çıkarak rastgele şeyi tek bir tane açıkladı.

ÇADIRLARIN FİYATINI AÇIKLADI

Haluk Uzun, “Arkadaşlarım Kızılay’ın keçe sattığını öğrenince şipşak harekete geçtiler. Çerge satıldığını duyunca dakikasında 2 bin 50 sayı sipariş verdik. Aynı çadırı 22 bin liraya aldık, nakliye ve KDV’si karışma. Bu çadırlar kaliteli. 10 bin liraya bile var ama antipatik havaya dayanıklı değil. Bölgede flama nakıs 10 dereceyi buluyor” ifadelerini kullandı.”

ŞAHAN GÖKBAKAR ESKİ PAYLAŞIMINI HATIRLATTI

Oyuncu ve çekimci Şahan Gökbakar toplumsal iletişim araçları hesabından Haluk Levent’e yönelik paylaşımlar yaptı. Gökbakar “Haluk bu sabahleyin televizyonda, Kızılay’la alışverişini cansiperhane savunurken “Bedel alışılagelen, çadırlar nitelikli” dedi. Öz Tweeti. 145.446.500tl/ 13.250çadır = 10.970tl. Haluk, sen dahi 10 bine almışsın çadırların tanesini. 22 bine aldıkların nitelikli birlikte, bu aldıkların kalitesiz miydi?” açıklamasını yaptı.

“KEŞKI OLSA BILE ALSAK”

Şahan Gökbakar’ın paylaşımına Haluk Uzun’ten jet hızında yanıt geldi. Uzun ünlü oyuncunun sorusuna “Canan Şahan. 19 binlik +KDV çadırlardan yani bizim 2050 kesim aldığımız çadırlardan şu anda olsa on paralık karışık oba almam. Zira cemi korunaklı, haddinden fazla ısıdam, hareket çadırı. Piyasada yok şu anda. Bari olsa dahi alsak. Yani bu hesaplama deri kalitesine bakarak mübayenet gösteriyor” sözleriyle yanıt verdi.

Share: