Koluna Bakın Hangi Yazdırdı!

Muhabirlerle mütekellim Saz Şairi Orhon “50 yaşından sonraları ikinci misil ağababa olacağım için çokça heyecanlıyım koluma çok sevdiğim eşim Selcan ve yeni doğacak kızım Deniz’in ismini yazdırdım” dedi.

Âşık Orhon, yıpranmamış dövmesini hakeza gösterdi.

“IKILI YAPMAK ITIBAR VERİCİ”

Bir zamanda diş hekimi olan şarkıcı Dr.Erdem Talih ise “Saz Şairi Orhon kabil efsane aynı artist ile ikili fayrap etmek oldukça çok haysiyet verici. Onun desteği ve tecrübeleri ile gücük zamanda çok elan iyice amal başaracağıma inanıyorum” dedi.

OZAN ORHON KİMDİR?

Âşık Orhon nereli ve kaç yaşında; Saz Şairi Orhon, 3 Nisan 1972 tarihinde İstanbul’birlikte dünyaya geldi. Bire Bir zamanda Ünlü oyuncu Uğurlu Akmansoy’un torunudur.

‘Oldu mu Demincek?’ isimli geçmiş albümünü 1992’birlikte piyasaya çıkaran Ozan Orhon’un. Bu albümdeki Saman Alevi, Ortada Kuyu Var, Zeynep ve Oldu mu Demincek? şarkıları öne çıktı.

Müzik dışında sunuculuk da yaptı. 1993 yılında İnterstar’bile yayınlanan “Eş Zaman” adında benzeri yarışma eğlence programı sundu, 2006 yılında ise ShowTV’dahi “Alım Satım Keyfi” adındaki Magazin programını ve “denemeye derece” isimli programı sundu.

Saz Şairi Orhon kiminle evli, neden boşandı? 19 Haziran 1997’birlikte manken Ebru Şallı ile Sabancı Korusunda peri masalı üzere ayrımsız törenle evlenip ayrımsız sene sonraları boşandı, 2000 yılında model ve şarkıcı Yeşim Erçetin ile evlendi bu evliliği 3 sene sürmüş koşa 20 Ağustos 2003’te boşandı. Bu evlilikten Lara Baran adında tıpkısı kızı var.

Askerliğini tankçı namına yapmış ancak afiyet sorunları dolayısıyla erken terhis edildi.

Sanatkâr 2009 yılı başlarında aşırı kiloları ile göstergeç ekranlarına mevrut midesine taktırdığı kelepçe ve daha sonrası verdiği kilolarla ruzname oluşturmuş, göden kelepçesi afiyet sorunları dolayısıyla alınmıştı. Göden Kelepçesi taktırdıktan sonradan çok kilolarından kurtulmayı başardı.

Müzik dışında takdimcilik de yaptı. 1993 yılında İnterstar’birlikte yayınlanan “Senkron” adında tıpkısı yarış coşku programı sundu, 2006 yılında ise ShowTV’üstelik “Veriş Keyfi” adındaki Magazin programını ve “denemeye ayar” isimli programı sundu.

Saz Şairi Orhon kiminle evli, sebep boşandı? 19 Haziran 1997’üstelik model Ebru Şallı ile Sabancı Korusunda peri masalı gibi bir törenle evlenip tıpkı yıl sonra boşandı, 2000 yılında model ve hanende Yeşim Erçetin ile evlendi bu evliliği 3 yıl sürmüş koşa 20 Ağustos 2003’te boşandı. Bu evlilikten Lara Baran adında bir kızı var.

Askerliğini tankçı adına yapmış ancak esenlik sorunları dolayısıyla er terhis edildi.

Sanatçı 2009 yılı başlarında begayet kiloları ile göstergeç ekranlarına gelmiş midesine taktırdığı bilezik ve henüz sonrası verdiği kilolarla ruzname oluşturmuş, mide kelepçesi keyif sorunları zımnında alınmıştı. Işkembe Kelepçesi taktırdıktan bilahare fazla kilolarından kurtulmayı başardı.

Saz Şairi Orhon, üçüncü evliliğini kiminle yaptı?

2014 yılında Birgül Orhon ile yaptı. Fakat bu eşinden birlikte boşandı.

Orhon, dördüncü evliliğini ise Selcan Demirci ile yaptı.

Share: