Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, ‘İkinci Yüzyıla Davet Programı’na Katıldı

Kırşehir Şehremini Selahattin Ekicioğlu, Cumhuriyet Umum Partisi (CHP) Umumi Başkanı Eksiksizlik Kılıçdaroğlu tarafından 3 Fasıla 2022 Cumartesi haset İstanbul Lütfü Kırdar Uluslararası Kurultay ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen “İkinci Yüzyıla Davet” anlayış toplantısına katıldı.

Kırşehir Şehremini Selahattin Ekicioğlu, “İkinci Yüzyıla Davet” anlayış toplantısına, CHP Kırşehir Milletvekili Pek İlhan, CHP İl Başkanı Baran Canlı, Boztepe Şehremini Hüseyin Takan ve Akpınar Şehremini Şükrü Turgut ile alay malay katıldı.

Başkan Ekicioğlu, CHP Genel Başkanı Eksiksizlik Kılıçdaroğlu’nun kapanış konuşmasında yer verdiği “Bu ülkede on paralık kimse utanmak ile uyanmayacak. Yurttaş, etkin aynı sistemin, yani oluşturacağımız sistemin ülke ekonomisini, sanayisini, esnafını, emekçisini koruyacak bunu çokça gür bilecek” sözlerine aksan yaparak, “Şehremaneti Başkanları kendisine şehirlerimizin ve nedeniyle de ülkemizin kalkınması ve halkımızın refaha erişmesi üzere halkımızla gelişigüzel çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’yi kazançlı krizden çıkaracak kararlı tahaccüm modelinin illeri de yakından ilgilendirdiğine özen calip Başkan Ekicioğlu, ülkede hiç kimsenin korku ile uyanmadığı ve çocukların yatağa aç girmediği aynı özlemle CHP’li belediyeler kendisine teşrikimesai içerisinde çıktı de çalışmaya bitmeme edecekleri söyledi.

Share: