Kastamonu Belediyespor, EHF Şampiyonlar Ligi maçı için Fransa’ya gitti

Kastamonu Belediyespor Eş Hentbol Takımı, EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Metz Handball ile deplasmanda yapacağı karşılaşma için Fransa’ya gitti.

Şampiyonlar Ligi’nde 7. maçını Metz Handball ile ferda deplasmanda oynayacak olan Kastamonu ekibi, hazırlıklarını tamamladı.

İstanbul’dan uçakla Fransa’ya giden Kastamonu Belediyespor Avrat El Topu Takımı, yarın sabah serencam antrenmanını yaparak maç saatini bekleyecek.

Antrenör Claus Mogensen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçın hazırlıklarını şişman oranda tamamlamadıklarını söyledi.

Zorlu bir rakip karşısında deplasmanda oynayacaklarını dile getiren Mogensen, “Hentbol Avrupa Şampiyonası zımnında Şampiyonlar Ligi’ne verilen arayı sunu gür şekilde kıymetlendirmek için elimizden geleni yaptık. Metz, grubun etkili takımlarından biri. Bizim için ağırlık bire bir karşılaşma olacak. Fransa’dan puanla çalmak için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

Metz ile haftaya da kendi evlerinde karşılaşacaklarını belirten Mogensen, “Yoğun iki maçımız Metz ile. Bu iki maçı en iyi şekilde atlatıp, önümüze kaçmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Share: