İzmir’de karda yatık kalanlar araçlar kurtarıldı

İzmir’bile kar yağışının çalışkan olduğu şehrin erdemli kesimlerinde çalışmalar sürerken; Karabağlar Tırazlı, Menemen Çukurköy, Turgutlar, Bozalan bölgelerinde yolda çevrilmiş küsurat araçlar ekipler yoluyla kurtarıldı.

İzmir’üstelik buzlanma ve kar yağışının özellikle yüksek bölgelerdeki iskân yerlerinde hayatı ters etkilememesi amacıyla meydan çalışmaları akıcı sürüyor. Kemalpaşa, Menemen, Karabağlar, Karşıyaka, Tire, Ödemiş, Kiraz ve Kınık’ta ekipler kar küreme araçları ve iş makineleri yolları bulutsuz tutmaya çalışırken, ayrımsız yandan da vacip önlemleri almadığı amacıyla yollarda çevrili artan vatandaşların yardımına koşuyor. Gelişebilecek yabansı davranışlar ayn önünde bulundurularak ekipler uyanıklık halinde bekletiliyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemalpaşa Spil Dağı ulaşım yolunda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Karabağlar Tırazlı bölgesinde bire bir kurgu kurtarıldı. Müdahalenin peşi sıra kar küreme ve tuzlama çalışmaları sürdürüldü. Kemalpaşa Ovacık Mahallesinde kar küreme ve tuzlama çalışması tamamlandı. Menemen Çukurköy Mahallesinde da benzeri vasıta kurtarıldı ve kar küreme çalışması yapıldı. Menemen’in Turgutlar ve Bozalan bölgelerinde dil kurtarma ve kar küreme çalışmaları sona erdi. Karşıyaka Karagöl, Tire Dallık Mahallesi, Ödemiş Çamyayla, Tire Kahvehane Dibekçiler, Ödemiş Horzum, Kiraz Ahmetler, Karabağlar Kavacık, Kınık Çanköy ve Karadere bölgesinde kar küreme çalışmaları sürdürülüyor. Tire Çeliközünde dahi müdahaleler devam ediyor. – İZMİR

Share: