Ihsan yerine gönderdiği Maraş sandığı yerine, kargocunun gelişim kıyafetleri gitti

Ihsan namına gönderdiği Maraş sandığı hesabına, kargocunun aksiyon kıyafetleri gitti

Kahramanmaraş’ta tıpkısı yaşama, kargo ile ödül yolladığı Maraş işi oyma sandığın ortadan kaybolduğunu ve adına kargo çalışanının iş kıyafetleri kâin poşetin ulaştığını argüman etti

KAHRAMANMARAŞ Kahramanmaraş’ta benzeri birey, kargo ile bağış yolladığı Maraş işi oyma sandığın ortadan kaybolduğunu ve hesabına kargo çalışanının gelişim kıyafetleri bulunan poşetin ulaştığını tez etti. Kısaca 2 yıldır sandığını isteyen mağdur, sorunun çözülmesini istedi.

Fenomen, 2021 yılının Temmuz ayında yaşandı. İddiaya bakarak, aynı makine firmasının izinli satıcısı Tasavvur Zabun, Mersin’deki bir yakının düğünü zımnında Maraş işi oyma sandığı ihsan kabartmak istedi. İrtibata geçtiği esnaf ile beğendiği sandığın kargoya konfirmasyon edilmesini isteyen Zabun, Mersin’deki yakınını bire bir hafta sonradan aradığını ve sandığın hesabına kargo çalışanının hisse senedi kıyafetlerinin ortamında bulunduğu poşetin gittiğini öğrendi. 2 yıldır savaş veren Zabun yaşadıklarını anlatarak mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

“Kargonun çalışanının logolu kalıntı çamaşırları gönderilmiş”

Sandığın ortadan kaybolması dolayısıyla hem maddesel, hem bile armağan gönderdiği dostlarına manevi yerine mahcup duruma düştüklerini tabir fail Misyon Zabun, “Kahramanmaraş’ta ayrımsız makine firmasının izinli çalışanıyım. Aynı dostumuzun site dışında düğünü vardı. Bizde ne gönderilim diye düşündük ve Maraş’ımızın umum emeği ayn nuru oyma sandıklarını çevirme kararı aldık. Sandıkçımızı aradık ve pir tıpkısı menent beğendik, kargoya göndermesini söyledik. 21.07.2021 tarihinde kargo makbuzları dahi bulunan. Düğünden önce dostumuza yolladık. Aradan ayrımsız hafta falan geçince biz, ‘kargo elinize ulaştı mı, beğendiniz mi’ diye aramıştık. Mevrut karşılık ile yadırgatıcı olduk, kargo firması sandık namına kargonun çalışanının logolu kalıntı çamaşırlarını göndermiş. Dostumuz bu ihsan ulaşmadığından dolayı utangaç olmaması amacıyla bizi aramamış. Ego kendisinden kargonun fotoğrafını atmasını istedim ve kıytırık poşetin içinden kargo firmasına ilişkin logolu aksiyon kıyafeti vardı. Çokça utangaç olduk bağımlı yapacak aynı şey yoktu. Tekrardan ayrımsız sandık aldık ve güvenimiz kaybolduğu için aracımız ile Mersin’e gönderdik” dedi.

“Mağduriyetimizin giderilmesi geçişsiz”

Kargo firmasına gün yapıp fotoğrafları gönderdiklerini nâkil Zabun,” Kendiler filhakika bir tarihte aldıkları ürünün makbuzunda 50 kilogram, 126 desi diyerek yazıyor. Yani 50 kilogramlık aynı cirim ve 126 kadar bire bir kasa hesabına poşetin gitmesi ağız ağıza isteyerek ve ganimet olduğunun ibaresi. İnceleyeceklerini söylediler ve bizim defalarca aramamıza karşın tek şekilde dolaşma olmadı. Bununla ilişkin namına yasalı süreç başlatmadık. Başkaları kıygın olmasın diye gerekli yerlere ileteceklerini söyledik gene umursamadılar. Biz mağdur olduk yabancılar üstelik olmasın diyerek hakeza benzeri yöntem seçtik. Sandığın değeri o tarihte 2 bin 280 lira değerinde idi şuanda birçok para bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

Share: