Facebook’ta şaşırtı hicran

Sabık sene yapısını değiştirerek Sermaye yapı şirketini kuran ve bünyesinde Facebook, Instagram, WhatsApp gibi platformların olduğu şirkette büyük bir zelzele yaşanıyor…

Facebook’un kuruluş aşamasında platformun kurucusu Markka Zuckerberg’e destek olan ve şirketin çabuk büyümesinde behre sahibi olan Operasyondan Mesul Genel Müdür Yardımcısı Sheryl Sandberg şirketten tecezzi kararı aldığını duyurdu.

14 sene süresince şirkette etkin Sandberg’in sülale ve yararlı işlerine ciddiyet yüklemek istediği belirtildi. 52 yaşındaki Sanberg’in Meta hile kurulunda fariza almaya bitmeme edeceği belirtildi.

FACEBOOK’UN ZUCKERBERG’DEN BILAHARE SUNU ÇOKÇA TANINAN İSMİ

Sandberg’in resmi adına güzün görevini bırakacağı belirtilirken yerine ise Javier Olivan’ın geleceği kaydedildi. Geçen yıl 120 milyar dolar gelir elde fail Facebook’un arkasındaki isimlerden biri olan ve şirketin kurucusu ve CEO’akarsu Mark Zuckerberg’den sonralari bildirme çokça maruf ismi olan Sandberg 2013’te Lean In isimli aynı betik dahi çıkarmıştı.

Sandberg, “Bu kararı almak kolay olmadı, 14 yıl oldu. Ancak ben müzaheret işlerine ve vakfıma çıktı ahit boşaltmak istiyorum” ifadesini kullandı.

Facebook, işe alımları durduruyor

 

Facebook 90 milyon dolar ceza ödeyecek

 

Facebook ve Instagram’dan NFT adımı

 

Share: