Emre Belözoğlu: “Kısaltmak sunturlu, yolumuza devam ediyoruz”

– Emre Belözoğlu: “Bürümek evire çevire, yolumuza devam ediyoruz”

Medipol Başakşehir Maharet Direktörü Emre Belözoğlu:

“Bizi ve Fenerbahçe’yi yumruk bir maç bekliyor”

İSTANBUL – Medipol Başakşehir Maharet Direktörü Emre Belözoğlu, 2-0 kazandıkları İstanbulspor maçının arkası sıra, “Kazanmak iyice, yolumuza devam ediyoruz. Bu sene 19. maçımızda 13. galibiyeti aldık” dedi. Belözoğlu, 11. haftada oynayacakları Fenerbahçe müsabakası ile ilişik ise iki mızıka üzere bile pres tıpkısı savaşım olacağını tabir etti.

Medipol Başakşehir, Spor Kaba Et Süper Lig’in 10. haftasında sahasında karşı karşıya geldiği İstanbulspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından Başakşehir Beceri Direktörü Emre Belözoğlu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasına Bartın’bile yaşanan maden patlaması ile ilişik başlayan Emre Belözoğlu, ” Amasra’daki bu kötü olay üzere haddinden fazla üzgünüm. Ülkemizde yaşanmasını istemediğimiz olaydan hava üzgün olduğumu tercüman olmak istiyorum. Memat edenlere Allah’tan rahmet, kalanlara sabır niyaz ediyorum. İnşallah ermiş milletimiz bire bir henüz hakeza teessürat yaşamaz. O bölgedeki herkesin Tanrı yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

“Çekmek domuzuna, yolumuza bitmeme ediyoruz”

Emre Belözoğlu, İstanbulspor karşısında ilk yarı oynadıkları oyunu ikinci nısıf lime lime sahaya sürdüklerinin altını çizerek, “Zaman girmek önemliydi. Sabık hafta Sivasspor maçından ibret çıkardığımızı gösterdik. Oyunun ritmi 2 çevrim geçmiş maç oynamamıza karşın ilk yarı istediğimiz tempoda gitti. İkinci yarı ufak yorgunluklar oldu. Aktör kalitesi bizim altımızda olmasına rağmen yapılanma adına yüksek tıpkı takıma cebin oynadık. Onlar da bu ligde önemli amal yapacaklar diye düşünüyorum. İlk yarıdaki oyunu ikinci yarıda lime lime oynasak üstelik onların de biz üzere pas hafızası olduğunu bildiğimizden baskıyı akla yatkın yerde yaptık. İlk nısıf kesin skor elde edebilirdik. Bunu beceremedik. İkinci nısıf İstanbulspor’un oyuna kuma olduğu anlar oldu. Çalıştığımız aranjman ile gol attık. Görmek adamakıllı, yolumuza devam ediyoruz. Bu yıl 19. maçımızda 13. galibiyeti aldık. Niteliksiz rakamlar değil. Sadece biricik mağlubiyet aldık. Ligde 3 gol yedik” açıklamasını yaptı.

“Erdinç Hoca’nın atılmasının akıllıcasına bulmuyorum”

Müsabakanın tamamlanmasının peşi sıra yargıcı Erkan Özdamar’ın apotr antrenörü Erdinç Sözer’i kırmızı kart ile oyundan atılması karşı Belözoğlu, “Erdinç Sarıklı hayatım süresince küfür duymadığım insandır. Haddinden Fazla şaşırdım. Erkan Öğretmen onu atmış. Çabucak yanına gidip konuştuğu amacıyla teknik adamın atılmasını doğru bulmuyorum” diyerek konuştu.

“Bizi ve Fenerbahçe’yi print benzeri karşılaşma bekliyor”

Spor Bacak Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe maçı ile ilişik yöneltilen soruya Emre Belözoğlu, “Fenerbahçe ligin öz sahasında karakteri olan ve rakibe yazdırım etmeye çalışan takımı. Onların aktör kalitesi çok efdal. İki taraf üzere de metin olacak. Öz oyunumuzu oynamaya bitmeme edeceğiz. Rakip ki olursa olsun bundan vazgeçmeyeceğiz. Bizi ve Fenerbahçe’yi pres benzeri maç bizi bekliyor” yanıtını verdi.

Share: