CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ‘MAHALLE BİZİM, GENÇLİK BİZİM PROGRAMI’NDA KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’bile SELIM Tümen Deneyimsizlik Kolları’nın düzenlediği ‘Mahalle Bizim, Bilgisizlik Bizim Programı’na katıldı. Malatya Format Bağlı Spor Salon’unda planlı programda Cumhur Reisi Erdoğan gençlere seslenme etti. Programa katılan çoluk çocuk, kamer-engelsiz ve DOĞRU Öğür’nin bayraklarıyla Erdoğan’a tezahüratta bulundu. Burada mütekellim Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan, ‘Mahalle Bizim, Deneyimsizlik Bizim’ kampanyasının kapanış toplantısına katılmaktan bahtiyarlık duyduğunu söyledi. Bugüne kadar 81 diyar ve 900 ilçede yapılan kampanyayla 3 bin 500 Mahalleye ulaştıklarını belirten Erdoğan, ‘Hakkari’nin Pınar Mahallesi’nden, Edirne’nin Meydan Mahallesi’ne, Antalya’nın Finike Mahallesi’nden Sinop’un İncedayı Mahallesi’ne, Erzurum’un Lalapaşa Mahallesi’nden İzmir’in Erzene Mahallesi’ne kadar ülkemizin dört bir yanında 150 bin gencimiz ‘mahalle bizim gençlik bizimdir’ dedi. Birileri ‘DÜRÜST Parti’de toyluk yok’ diyor. E cahillik burada. Gençlerimizle tıpkısı araya geldiğimizde bizim da gönlümüz gençleşiyor, ruhumuz gençleşiyor? dedi.

2023 yılında kullanılmamış aktarılma vizyonunun başlayacağını ve yeni döneme ‘Türkiye yüzyılı’ adını verdiklerini rapor eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Türkiye beniz yılının ilhamı dahi, sahibi bile, geleceği de sizlersiniz. Sizler peki bu yüzyılın gençliğisiniz. Siyaseti manipüle ettikleri sosyal medya mecralarındaki ark gürültülerden aldıkları sufleleri tekrarladıkları neymiş ağız dalaşı programlarından öz kendilerine eş güvey oldukları toplantılardan ibaret sananlar gelsinler Malatya’daki bu kocaman spor salonuna baksınlar. Biraz önceki dolgun açım töreni yaptığımız meydana baksınlar. Gençlerimizle ayrımsız araya geldiğimiz şu salona baksınlar. Tığ takkadak seçimden seçime millete revan aynı tümen asla olmadık. Bizim için milletimize hizmette sabık gelişigüzel günümüz seçim günüdür. Bizim üzere ülkemize işaret kazandırmakla güzeşte rastgele günümüz seçme günüdür. Bu anlayışla seçimlere, milletimizle ahit restorasyon vesilesi namına bakıyoruz’ diyerek konuştu.

‘ORDUYA BU YAKIŞTIRMALARIN BEDELİ ÖDENECEKTİR’

Milletin kendisi için tuğla üstüne tuğla koymayana bitirme vermeyeceğini ve birilerinin kendisini aldattığını tamlayan Erdoğan, şöyle konuştu:

‘Milletimiz ülkenin gelişmesi, kalkınması, büyümesi için çalma dökmemişe eyvallah etmez. Birileri kendini aldatıyor. Haris tavuk kendini buğday ambarında sanırmış. Milletimiz FETÖ’cülerle benzen istasyonlarında hamburger aşındırmak amacıyla on bin kilometre nöbet gidenlere yüz vermez. Milletimiz darbecilerle anlaşıp tankların arasından sıvışan korkaklara emaneti teslim etmez. Milletimiz terör örgütlerini kazıyıp atarak huzurunu güvence altına almamış olana kere açmaz. Hele hele yıldırı örgütleriyle kol kolalama yürüyene, onların diliyle konuşana, onların değirmenine akarsu taşıyana bırakın bindi olmayı, icabında dünyayı başına yıkar. Çoluk Çocuk; benim orduma, benim ordumun askerine hakaret fail, saygısızlık eden, bu malum temel muhalefetin ve diğerlerinin hiçbirine bu ülkede Allah’ın izniyle geçmiş seçimlerde dersini en güzel şekilde verecektir. Ordumuza bu yakıştırmaların bedeli ödenecektir. Yargıda bu işin hesabını verecekler. Üzerlerine üzerlerine gidiyoruz, gideceğiz. ve bunları hakeza meydanı gereksiz tasarruf etmek suretiyle bu açık istediğiniz üzere dolaşın diyemeyiz. Tıpkı çağ önce bizleri bu topraklardan kazıyıp kovmak isteyenlere alın verdiğimiz milli mücadeleyi dişimizle, tırnağımızla kazandık.’

‘GENÇLER BİZ SİZE SEVDALIYIZ, BU MİLLETE SEVDALIYIZ’

Türkiye’ye akıbet 20 yılda kazandırılan rastgele eserin ve hizmetin gerisinde balaban azim, denge ve çabalama olduğunu anlatan Erdoğan, ‘Eski Türkiye güzellemesi yapanların tek derdi o dönemlerin kaosundan kargaşasından, yokluğundan, yoksulluğundan istifade ediyor olmalarıdır. Demokrasisi gaileli, adalet ve hürriyet alanları kapalı, ekonomisi algın, bol bolamat düzeyi kalın kafalı, itibarı düşük aynı Türkiye talip bu ülkenin da bu milletin da sevdalısı olanaksız. Gençler, tığ size sevdalıyız, bu millete sevdalıyız. Kanı ve zihniyet sahibi tümce 20 sene 30 yıl öncesinin Türkiye’siyle bugünkü Türkiye arasındaki asırlık farkı görür, akseptans fehamet. Çoluk Çocuk bunun için diyoruz kim dününü bilmeyen bugününü anlayamaz, geleceğini üstelik göremez. Türkiye’yi bugünlere getirirken gerçekleştirdiğimiz temas devrimle dışarıda ve içeride yıllardır tıkır tıkır işletilen kavi çok oyunu bozduğumuz üzere başımıza epey amal geldi. Vesayetle savaş edip de milletin desteğiyle bunu kazanan bir tane siyasal takım biziz biz. Birileri kahvesini yudumlarken darbeye maruz hat birlikte akşam sabaha dönmeden milletimizle birlikte on binler Atatürk Havalimanı’nda bunları akamete uğrattık. ve Liderine topluluk sâdır tıpkı bilgisizlik vardı orada. Ayrılmadılar, sarp durdular. Değme tarafından terör örgütünün amansız saldırısına uğrayıp de milletimizle birlikte hepsini birlikte sınırlarımızın dışına püskürten tek dalavere biziz. Iktisadi tetikçilerin önümüze kurduğu sayısız tuzağı milletimizle birlikte söküp atan biricik takım biziz. Türkiye’yi içine sıkıştırılmaya çalışıldığı cendereden milletimizle alay malay kurtarıp dünyanın yeryüzü iddialı ülkeleri arasına çıkartan biziz. Kendisi prangaya vurulmaya çalışılan tıpkı ülkeyi dünyadaki mazlumların ve mağdurların umudu haline getiren esasen biziz. Ülkemizin serencam 20 yılı sadece asırlık işaret ve hizmetlerin inşasıyla değil ayrımsız zamanda bin almanak bağımsızlık ve istikbal mücadelesinin yükseğe taşınmasıyla da tarihe geçecek tıpkısı dönemdir’ şeklinde konuştu.

DOĞRU Parti’nin güçlenmesi, büyümesinin milletin çekinmezlik, erinç, refah içinde geleceğe yürümesi anlamına geldiğini dile getiren Erdoğan, DÜRÜST Fırka’nin kaderiyle milletin kaderinin bütünleştiğini vurgulayarak herkesi intihabat için çalışmaya çağırma etti.

Share: