Çaykur Rizespor Kulübü, depremzedeler üzere materyal yardımında bulundu

Çaykur Rizespor Kulübü, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde beis gören vatandaşlar amacıyla arkalama malzemesi topladı.

Yeşil-mavili ekipten “Depreme karşı alay malay güçlüyüz.” başlıklı yapılan açıklamada, Akkuş komutan mağazasındaki kışlık ürünler, azık ve içecek yardımlarının bölgeye gönderildiği belirtildi.

Açıklamada, istirdat çalışmaları için hareket bölgesine başvurmak talip istirdat ekiplerine ulaşım desteği sağlandığı kaydedildi.

Yeşil-mavili dünya tarafından lisanslı kışlık mahsulat, yavru kıyafetleri, mont, atkı, ezik, eldiven ve yağmurluklar sarsıntı bölgelerine ulaştırılmak amacıyla tesislerde hazırlanarak tıra yüklendi.

Çalışmaya maharet takım, yöneticiler ve takımın deneyimli ismi Gökhan Dilek dahi katıldı.

Yeşil-mavili pakt futbolcuları haiz otobüslerinden birini da insancasına yardım taşınması üzere bölgeye gönderdi. Otobüsle alay malay Çaykur Rizespor’dan 5 gönüllü personel ile alpinizm arama ve kurtarma faaliyeti yapan derneklerden 30 fahri da bölgeye debi etti.

Öte yandan kulüp başkanı İbrahim Turgut, şahsına ilişkin hareket makinelerini bile depremde çalışması üzere iş makinesi operatörleri ile gelişigüzel resmi kurumların hizmetine verdi.

Share: