Bozuk eşinin bıçakladığı avrat yaşadığı dehşeti anlattı! Çocuğunun velayetini istiyor

Yozgat’ta Süfli Kavgacı Mahallesi Mualla Kibar Camisi avlusunda karşılaşan Elif Beyzanur Muş, eski eşi Bahattin Gazi B. ile çocuğunu kendisine göstermediği gerekçesiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın boyutu büyüyünce Bahattin Gazi B. önce namına Elif Beyzanur Muş’un halasına daha sonraları üstelik Elif Beyza Muş’a bıçakla saldırdı. Mutsuz esas çocuğunun gözü önünde 3 yerinden bıçaklandı.

TABURCU OLCUKTAN SONRALARI VELAYET DAVASI AÇTI

Olayın peşi sıra baba Bahattin Gazi B. görüngü yerinden 2 yaşındaki çocuğunu dahi alarak kaçarken ana Elif Beyzanur Muş, görüngü yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. 2 dönme boyunca vahim bakımda yatan Muş’un aldığı bıçak darbeleri dolayısıyla sol elinde aheste kaybı oluştu ve dalağı ameliyatla makbuz. 3 ahit dahi serviste tedavi gören talihsiz avrat, taburcu olmasıyla 2 yaşındaki çocuğunu almak amacıyla otorite davası başlattı.

“ÇOCUĞUM KUCAĞIMDAYKEN BANA SALDIRDI”

Taburcu olduktan sonraları yaşadığı olayı anlatan Elif Beyzanur Muş, “Sakat eşime ben çocuğumu kabul etmek istediğimi söyledim. O birlikte getirmeyeceğini söyledi. Devrisi ahit ego karakola gittim şikayetçi oldum. Oradan vurdumduymaz dönerken evime makul giderken halam aradı. Beraber halamla eve giderken cami avlusunda oğlumu gördüm. Oğlum da beni görünce esas dedi kucağıma aldım. Kucağıma alınca dahi eski eşim ve kayınbabam önüme durdu. Çocuğu götürmezsin diye benzeri de ağız dalaşı oldu. Ben dahi polis güçleri ekiplerini arayıp ya size verirler ya üstelik ben alır giderim dedim. Ben o tam arkamı döndüm halamla tartışıyorlardı, birbirine giriyorlardı. Ego arkamı döndüm babamı ararken geçmiş darbeyi halama ondan sonraları bile çocuğum kucağımdayken bana saldırdı. Annelik içgüdüsü ile ego çocuğumu kenara çektim. O çağ 3 yerimden bıçak darbesi aldım. Kolumdan, böbreğimden ve önsezi hizamdan aldım aynı da kafamın ortamında bıçak çiziği vardı. Olaydan sonradan 2 dolaşma ciddi bakımda kaldım. Dalağım makbuz, sol elimde dokunaklı kaybı var. Onun haricinde bile 3 dolaşma de serviste yattım. Hep 5 dönem hastanede yattım.” dedi.

“ÇOCUĞUMU ONLARA BIRAKMAK İSTEMİYORUM”

2 yaşındaki çocuğunun velayetini ahzetmek istediğini dahi tamlayan ana Muş, “Ego çocuğumu onlara tasarruf etmek istemiyorum. Hangi olursa olsun eski eşim beni bıçakladı, eski kayınbabam da beni tuttu. Bu insanların elinde benim çocuğum. Hiçbir şekilde bana et kafalı verilmiyor. Ego ülkü açacağım. Benim çocuğumun orada aynı duygusal güvenliği yok. Ben geri istiyorum çocuğumu” şeklinde konuştu.

Avukat Bili Tutkun Karaca ise dava sürecini yakından strateji ettiklerini ve otorite işlemleri için lazım çalışmaları başlattıklarını söyleyerek, “O çağ olay müvekkilimin zatî iş tesisinden kaynaklanan tıpkı hakkı vardı. Onu almaya çalışıyordu çocuğunu kazanmak istiyordu. O aktarılma çocuğu teslim etmemiş cebin taraf. Onun konusunda müvekkilim da eve dönerken çocuğunu cami avlusunda görüyor. Onun yanına gidiyor ve çocuğunu almaya çalışıyor. Almaya çalışırken cebin tarafta yöneltmek istemiyor. Daha sonrasında cebindeki bıçağı çıkarıp ilk halasına sonra dahi müvekkilime saldırıyor. 3 yerinden yaralıyor. Burada benzeri organ kaybı yaşanıyor, sol elinde tıpkı önsezi kaybı var. Biz bu olayın kanuni kendisine takipçisiyiz ama velayeti ata da olduğu için balaban sıkıntı yaşıyoruz. Sonuçta müvekkili markajcı ve yaralayan şahısların evinde kalıyor bala. Alırken dahi bayağı bire bir meşakkat çekiyoruz otorite hakkı onlarda olduğu üzere. Biz velayeti kabul etmek amacıyla muktezi işlemlere başladık, sevgili sürecini dahi yakından strateji ediyoruz. Müstelzim işlemleri yapacağız. Yargıda de gerekli cezayı alacağını düşünüyoruz. Bu konu ile ilgili gereken bağ ve alakayı gösteriyoruz.” ifadelerinde bulundu.



Share: