Bozuk Bolu Şehremini Tanju Özcan’ın sözleri Mehmet Büyük Çelebi’yi çokça kızdırdı: Tanju Özcan’dan aynı Çelebi sokak

2021 yılında CHP’den ricat ettikten sonraları Yurt Partisi’hangi katılan, henüz sonra Şehir Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile anlaşmazlık yaşadığı üzere oradan üstelik istifa eden Özgür Mehmet Büyük Çelebi, YANLIŞSIZ Öğür’ye katıldı. Çelebi, rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktıktan sonraları “Haddinden Fazla müspet aynı görev. Milli konulardaki tutumumuz galiba. AK Fırka ailesinin ve Cumhur İttifakı’nın görüşleri bile belli. Elimden gelen desteği vermeye geldim. Benim için çok kibirli bir fariza” şeklinde konuştu.

“SELIM PARTİ’DEN TEKLİF ALDIM AMMA BENİM İLKELERİM VAR”

CHP Faziletkâr Sıkı Kurulu’nca partisinden 1 sene süreyle geçici ihraç edilen Bolu Şehremini Tanju Özcan, Çelebini DOĞRU Parti’ye geçmesiyle ait kendisine “SELIM Parti dahil bir nice partiden teklif aldım. Hiçbirine peki diyecek değilim. Ben ne bire bir Mehmet Mualla Çelebi’yim ne birlikte Gönül Aydın’ım. Benim ilkelerim var. Beni müdür ilkelerim, menfaatlerim değil. Dolayısıyla tekliflere kapalıyım. Süremin dolmasını bekliyorum. Bu partinin içerisinde ısrarla eğlenmek için sonuna büyüklüğünde uğraş edeceğim. Partide gördüğüm yanlışları birlikte söylemeye bitmeme edeceğim. Bu yolda sağlıklı yürüyeceğim” dedi.

“TANJU ÖZCAN’DAN ÇELEBİ ÇIKMAZ”

Bu sözlere karşılık veren Çelebi ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Tanju Özcan’dan aynı Çelebi çıkmaz. Tanju Özcan partizandır, serencam tahlilde 6+1’li masayı destekleyeceğim der. Haset kurtarır. Çelebi devlet adamıdır. Yanlışa kusurlu der, gerekçeleriyle illet desteklemeyeceğini açıklar. Ati nesilleri düşünür.” ifadelerini kullandı.

“TANJU ÖZCAN VE İLKELERİ”

Tıpkı başka paylaşımında ise Çelebi, “Tanju Özcan ve ilkeleri” diyerek “Tanju Özcan’ın ön şoförü umum müdür olarak atandı” antetli aynı haberi paylaştı.

Share: