Altınordu altyapısında yetişen Taner Kahriman, depremde hayatını kaybetti

Spor Kaba But 1. Öbek’deki İzmir temsilcilerinden Altınordu’nun altyapısında yetişen Taner Kahriman, minval üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen 7.7 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybetti.

Dün gece suret üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen 7.7 büyüklüğündeki depremde Altınordu’nun altyapısında yetişen ve Lehçe Toy Tomar temsilcisi Kahramanmaraş İstiklalspor’un formasını giyen Taner Kahriman hayatını kaybetti. 25 yalındaki aktör felakete pakt tesislerinin da yakalandı ve göçük altında kaldı. Henüz sonraları yapılan arama ve kurtarma çalışmalarında dertli tıpkısı şekilde kurtarılan Kahriman, kaldırıldığı hastanede bilcümle müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

İzmir’in güzel kulüplerinden Altınordu’da enfrastrüktür patentli oyuncusunun vefatı sonrasında, “Akademimizin çarkıt oyuncularından ve Kahramanmaraş İstiklalspor forması giyen Taner Kahriman’ın yaşanan hareket sonucunda emrihak ettiği haberini mahzunca öğrendik. Taner Kahriman’a Allah’tan yağmur yakınlarına mir sağlığı dileriz” mesajını sosyal medya hesaplarından paylaştı. – İZMİR

Share: