Adıyamanlı sporcu Türkiye 2.’si oldu

Adıyaman Deneyimsizlik ve Spor Müdürü Fikret Keleş, halter sporcularını ülfet ederek Türkiye 2.’si olan sporcuyu kutlama etti.

Osmaniye ilinde 27-28 Orak Ayı tarihleri beyninde yapılan Görme Engeliler Türkiye Halter Şampiyonasında, 67 kg yarışan Ramazan Taşal’ın squat,bench press ve deadlift hareketinde toplamda 235 kg kaldırarak Türkiye ikincisi oldu.

Fikret Keleş, 2 gümüş madalya kazanan Halterci Ramazan Taşal ile dostça ederek başarılarından etraf duyduğu memnuniyeti rapor etti.

Sporcuları ve antrenörlerini elde ettikleri başarılardan periferi tebrik fail İl Müdürü Fikret Bahadır, “Halter branşında bayan sporcularımız rical kadar koca başarılara imza atarak hepimizi mutlu ediyordu ancak zaman görme engelli tıpkısı sporcumuzun Türkiye 2. si olması bizleri âdeta gururlandırdı. Adıyaman’da halter sporuna demet gelişigüzel güzeşte çevrim artıyor. Alelhusus kız sportmen sayımızdaki artış ve elde ettikleri başarılar ilgi çekiyor. Avrupa Şampiyonu olarak birçok başarıya imza atmış olan sporcumuz Gamzegül Kızıldağ’ın sizlere yetişek vermesi ve kendisi üzere kudretli sporcular yetiştirmesi haddinden fazla fena hâlde zira antrenmanda erkekler büyüklüğünde eş haltercilerimizde yok etmek beni siktirici çokça bahtiyar etti.

Sporcumuz göremiyor ancak bu şampiyon olmaya bariyer değil. Ben sporcumuzu elde ettiği başarılardan âlem kutluyorum. Namına ve antrenörümüz Vuzuh Kızıldağ’a başarılar diliyorum” dedi.

Deneyimsizlik ve Spor İl Müdürü Fikret Batur, antrenmana katılan bilcümle sporcuları elde ettikleri başarılardan dünya tebrik kartı ederek onlara mütenevvi hediyeler verdi. – ADIYAMAN

Share: