Komutan Ergün, MHP Lideri Bahçeli’yi Manisa’ya davet etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ankara’ya anbean MHP Umumi Başkanı Ihtişam Bahçeli’yi ve Genel Kalıp idare kadrolarını ülfet etti. Komutan Ergün, 20 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa’daki programına MHP Lideri Bahçeli’yi de davet etti.

Manisa Büyükşehir Şehremini Cengiz Ergün, MHP Umumi Merkezi’nde Genel Komutan Kerem Bahçeli ile bir araya geldi. Bahçeli’ye bergüzar sunma fail ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları için bilgelik veren Komutan Ergün, Manisa’de Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 Ağustos Cumartesi haset gerçekleştireceği programa davet etti. Programda kerem yatırımlarının yanında Manisa Büyükşehir Belediyesi marifetiyle kazandırılan 2 bilyon 675 milyon teklik yatırımların üstelik törenle dolgun açılışlarının gerçekleştirileceğini tamlayan Başkan Ergün, Genel Komutan Bahçeli’yi Manisa’bile ağırlamaktan bahtiyarlık duyacaklarını ifade etti. Ziyareti nedeniyle Komutan Ergün’e teşekkürname eden MHP Lideri Bahçeli, Manisa’ya selamlarını iletti.

Umumi dalan kadrolarını görüşme etti

MHP Umumi Başkanı Çap Bahçeli ile görüşmesinin ardından Başbuğ Ergün, Evcil Yönetimlerden Sorumlu Genel Komutan Yardımcısı Sadir Durmaz, Mesleksel ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerden Sorumlu Genel Komutan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Hususiyet ve Intihap İşlerinden Sorumlu Umumi Başkan Yardımcısı Feti Kader ve Adana Mebus Ayşe Sibel Ersoy ile bir araya geldi. Başbuğ Ergün, Umumi Dalan kadroları ve Saylav Ersoy’a Manisalıların selamlarını ileterek, dürü takdiminde bulundu. Genel Tarz temaslarının ardından toplumsal iletişim araçları hesabından paylaşım özne Başbuğ Ergün, “Mensubu olmaktan itibar duyduğum Milliyetsever Cereyan Partisi Genel Merkezimizdeki temaslarımızı tamamladık. Başta Liderimiz Sayın Büyüklük Bahçeli oluşmak amacıyla, gösterdikleri ilgi ve yakınlıktan etraf genel komutan yardımcılarımıza, milletvekillerimize ve genel merkezimizdeki zer çalışanlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. – MANİSA

Share: