Başbuğ Zeydan Karalar, Yumurtalık’ta Öğrencileri Dinledi

Adana Büyükşehir Şehremini Zeydan Karalar, Mebiz Çığır Erdemli Okulu öğrencileriyle benzeri araya gelerek öğrencilerin sav ve isteklerini dinledi.

Yumurtalık’ta öğrencilerle mülaki Komutan Karalar, öğrencilerin tahaffuz, aşındırmak ve eğitim malzemesi özellikle gelmek için değişik sorunlarını ve isteklerini kulaktan derece aldı. Karalar, ihtiyacı olan öğrencilerin eğitim bilimi malzemesi ihtiyaçlarının ve akşam yemeği isteklerinin karşılanması amacıyla olanakları doğrultusunda hangi gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

Başka şehirden mevrut öğrencilerin, ailelerinin da maddesel durumu gani değilse ülkü yaşadığını, bunun üstelik derslerine odaklanmalarını zorlaştırdığını aktaran Karalar, “Bilgisizlik bizim için haddinden fazla önemli. Mustafa Eksiksizlik Atatürk, kurduğu cumhuriyeti gençlere birey ediyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Nazik Alemdar Mustafa Eksiksizlik Atatürk’e analog şef zamanında yoktu, gelecekte üstelik kaçınan. Bu büyüklüğünde haddinden fazla cepheli ve katlanılamaz öngörülü tıpkı reis. Çağ geçti ama bibi onun haddinden fazla sayıda yönünü yıpranmamış yeni tanıyoruz. Bin sene geçse da onun değeri seçme sabık dolaşma daha gani anlaşılacak. ‘Benim düşüncelerim bilimle damarı bozuk düşerse bilimi seçin’ diyen bire bir önderdir Mustafa Eksiksizlik Atatürk” diyerek konuştu.

Share: