Zafer Partisi Umumi Başkanı Özdağ, temaslarda bulundu

Galibiyet Partisi Umumi Başkanı Ümit Özdağ, Bolu’de ziyaretler gerçekleştirdi.

Garnizon Şehitliği’ni ziyaretinin ardından partisinin İl Başkanlığına gelen Özdağ, düzenlediği basın toplantısında, Bolu’nun Türk siyasetinde koca tıpkı yeri olduğunu belirterek kentle ilgilendiren düşüncelerini paylaştı.

Özdağ, Bolu’birlikte seçmenlerin, yerli seçimlerde tercihini belirlerken sığınmacılar meselesine karşı akla yatkın tepkiyi veren müntehip namına dolay plana çıktığını belirterek, “Umuyorum ki hep Türkiye da önümüzdeki seçimlerde, Bolu seçmenini benzer alarak, ülkesinin ve çocuklarının geleceğine eş çıkacak, 13 milyon mülteci ve kaçağı vatanlarına yollayacak şekilde Utku Partisi’ne bindi verecek.” ifadesini kullandı.

Bir gazetecinin, “Bolu Şehremini Tanju Özcan’ın fikirleri sizinle birden süratle bire bir, partinize bir nida bahis konusu mu?” şeklindeki soru üzerine Özdağ, Özcan’ın sığınmacılarla ilgili fikirlerini beğendiklerini ve desteklediklerini kaydetti.

Özdağ, namına zarafet ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getirerek, “Yoksa siyasal tıpkı musahabe değil.” dedi.

Özdağ, elan sonraları Bolu Tecim ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.

Ardından esnafı üstelik gezen Özdağ ile kendisini siyasi geçmişiyle ait eleştiren tıpkı yurttaş beyninde sözlü ağız dalaşı yaşandı.

Daha sonra Özdağ, Bolu Belediye Reisi Tanju Özcan’ı ve Bolu Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Teavün ve El Birliği Derneğini ülfet etti.

Share: