Nasıp ve görevden alma kararları Cumhur Reisi Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı

Gâh vekillik, gurur ve kuruluşlara ilişik nasıp ve görevden alma kararları, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara bakarak, Strateji ve Bütçe Başkanlığında kemiksiz bulunan Izzet Yardımları Umumi Müdürlüğüne, Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Meram Deliçay atandı. Deliçay’dan boşalan göreve ise Miğfer Balcı getirildi.

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞINDAKİ ATAMALAR

Kasaba, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında zahir kâin başmüfettişliğe, müfettiş Soğan Çiçeği İnci atandı. Bingöl Mekân ve Şehircilik İl Müdürü Abdulkadir Arslanboğa, Amasya Belde ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Özkan Kayaç ile Aksaray Çevre ve Kentçilik İl Müdürü Hüsnü Şans görevden makbuz.

Uşak Kasaba ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Bülent Güngör, Burdur Kasaba ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Ulvi Zeren, Bingöl Yer ve Şehircilik İl Müdürlüğüne İsa Gülgür, Amasya Çevre ve Kentçilik İl Müdürlüğüne Galebe Bektaş, Aksaray Yer ve Kentçilik İl Müdürlüğüne Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Büyük Özcan atandı.

İLLER BANKASI’NA YAPILAN ATAMALAR

İller Bankası Genel Müdürlüğünde boş mevcut Umum Müdür Yardımcılıklarına Erdoğan Topcu ve Onuray Gözütok getirildi.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞINDA YAPILAN ATAMALAR

Firez ve Turizm Bakanlığında degaje bulunan Kalaba İl Ekin ve Turizm Müdürlüğüne Yener Otağ atandı. Çap Tiyatroları Genel Müdürlüğünde açıkça mevcut Umum Müdür Yardımcılığına İbrahim Aktürk getirildi.

Share: