Zıplaya zıplaya mevrut 10 tonluk su tankından böyle kurtuldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinden kamyonetin arkasında kâin 10 tonluk akarsu tankı virajda düşerek karşı şeritte geçti. Davranış halinde olan otomobilin üstüne zıplaya zıplaya gelen su tankını gören açar sürücüsü serencam anda yaptığı manevrayla ölümden döndü. O anlar kurgu kamerasına yansıdı.

Bodrum- Turgutreis karayolu üstünde 10 tonluk akarsu tankı haiz kamyonetin viraja acul girmesiyle gelişigüzel, dev tank kamyonetin kasasından fırlayarak zıplaya zıplaya cebin şeride geçti. Davranış halinde olan aynı otomobilin üzerine akilane gelen akarsu tankını gören, otomobil sürücüsü Alpay Kars’ın serencam anda yaptığı tatbikat hayatını kurtardı. Su tankından sonuç anda kurtulan Kars olayın şokunu ince süre atlatamadı. Akarsu tankının kamyonetten düştüğü anlar ve alın şeritteki aracın kıl payı kurtulması ise çevirgeç kamerasına yansıdı.

Araç sürücüsü Alpay Kars olayın şokunu ince süre atlatamadığını söyleyerek “Annemin müvellidülhumuza tüpü bitti. Konacık sanayiden tüpü doldurdum eve akla yatkın giderken en üst mazot aldım. Nöbet boştu alışılagelen hızımda tempo halindeydim. Turgutreis virajına girdiğim dakika itibariyle turizm okuluna varmadan önceki karşıdan lahzada gelen taşımalık aracı üzerinde bağlantısı sıfır yeryüzü birkaç 10 tonluk su deposu ayrımsız an üstelik cumbalak atarak önüme imdi. Ne olduğunu anlamadım. Çabucacık refleksle sağlıklı tarafa kırıp kendimi edisyon kurtardım. O kadar hızlı geliyordu kim 300 metre sonraları durabildi. Yanıma geldi daha bilahare şoför, sende benzeri şey var mı dedi köle bulunmayan dedim. Ne bağlamadın, lacerem hevesli bir şoförsünüz dedim ve elan sonraları gırtlağıma yapıştı beni taciz etmeye başladı. Ben arabaya bindim bölgeden uzaklaştım, şalter kameramda rastgele molekül kayıtlı doğrusu doğrudan savcılığa suç duyurusunda bulundum. Ego motorlu olabilirdim, trafik haddinden fazla korkulu olabilirdi. Ben ne bağlamadın diye niteleyerek adisyon sorduğumda ego kabahatli duruma düştüm. Trafikte sistem lütfen kurallara uysun” dedi. – MUĞLA

Share: