Zindelik sayaçlarının direklere çıkartılmasına tepki amacıyla lastik yaktılar, yolu trafiğe kapattılar

Neşelilik sayaçlarının direklere çıkartılmasına aksülamel için sargaç yaktılar, yolu trafiğe kapattılar

DİYARBAKIR – Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde tıpkısı kol, ruh hatları iyileştirilmesi ve sayaçların direklere çıkartılmasına reaksiyon göstererek yolda teker yaktı, polisi harekete geçirdi.

Alınan bilgiye bakarak, Yenişehir ilçesi Üretimevi Mahallesi’nde cıvıltı firması, hareketlilik hatlarını iyileştirme ve sayaçları dikme üstüne çekip çaktırmadan kullanımın önüne geçilmesi için çalışma başlattı.

Mahalleli ve neşelilik firması personeli beyninde günlerdir süren gerilim bu akşama de taşındı. Elazığ Yolu üstünde mahalle sakinleri oldukları değerlendirilen bire bir grubun, gidiş geliş akışının güç olduğu yolda tekerlek yakıp, taşlar bırakarak ulaşımın aksamasına ve bire bir aracın ilçe yapmasına sebebiyet verdiği ileri sürüldü.

112 Evgin Çağrı Merkezine yapılan ihbar üstüne olay adına çokça sayıda polis ve itfaiye aracı ekibi gönderme edildi. Polis Güçleri ekipleri, kasaba ve posta güvenliğini aldı, TOMA ile yakılan tekerler söndürüldü.

Yol kontrollü aynı şekilde trafiğe açıldı, polis güçleri ekipleri şüphelilerin belirlenip yakalanmaları için himmet başlattı.

Share: