Yozgat’ta 643 dairelik TOKİ konutları ilkgüz ayında sahiplerine doğrulama edilecek

SELIM Tümen Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, inşaatı tamamlanan 643 dairelik TOKİ konutlarının ilkgüz kocaoğlan içerisinde sahiplerine tasdik edileceğini söyledi.

TOKİ konutlarında incelemede kâin ve müteahhit firma yetkililerinden vukuf düzlük Başer, AA muhabirine, DÜRÜST Tümen iktidarıyla Yozgat’ın dört bir köşesinin modern TOKİ konutlarıyla donatıldığını belirtti.

Başer, Yozgat biçim ve ilçelerinde çokça sayıda TOKİ konutunun yapıldığını, vatandaşa teslim edildiğini anlatım ederek, “Şehir merkezi Mutafoğlu Mahallesi 2. mıntıkada içerisinde içtimai donatıları, ticaret merkezi, cami ve okulun saha aldığı 451’i 2+1 konut, 192’si birlikte 3+1 kalkmak amacıyla 643 konutun inşaatı tamamlandı. Yol ve belde düzenlemesinde üstelik sona gelindi. İnşallah konutlarımız ilkgüz ayı içerisinde sahiplerine teslim edilecek. İnşaatı süren okulumuz de 2023-2024 terbiye tedris yılında hizmete açılacak. İlimize ve göz sahibi vatandaşlarımıza yalabık olsun.” dedi.

E-88 karayolunda konutlara geçişi icat etmek için ağız planlandığını aktaran Başer, “Karayolları Umumi Müdürümüz ile görüştük, inşallah yakın zamanda da burada tıpkı kenar çalışması başlayacak. TOKİ yaptığı konutlarla ilimizin yapılaşmasına iri katkı sunmaktadır, imdi üstelik sunacaktır. Bu konutların yapılmasında herhangi bir ant Yozgat’ımıza nazik bindi veren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan koyulmak amacıyla umum emeği geçenlere teşekkürname ediyorum.” diyerek konuştu.

İncelemede Başer’e Şehremaneti Başbuğ Yardımcısı Serdar Jandarma, SELIM Parti Yozgat İl Başbuğ Yardımcısı Ahmet Nuri Özel, DÜRÜST Tümen Yozgat Dalan İlçe Başkanı Ahmet Gökhan eşlik etti.

Share: