Yatırılan kirayı bir iki bulan aile sahibi, kiracısına saldırdı! O anlar saniye saniye kaydedildi

Ümraniye Idrak Etmek Mahallesi dolgunca apartmanında yaşanan olayda sülale sahibi Naci G. (70), 7 yıldır kiracı olan Halil İbrahim Karatürk’ten (35) bindirim murat etmesi konusunda, Karatürk bu fiyatı karşılayamayacağını söyledi ve tartışma imdi. Olayın konusunda Halil İbrahim Karatürk karı sahibinin yerine 3 bin TL mal yatırdı.

TEHDİT VE HAKARETLER SAVURDU

Yatırılan parayı birkaç bulan sülale sahibi Naci G., kiracısı olduğu Halil İbrahim Karatürk’ün dairesine anbean yavuklu ve fiziksel tacizde bulundu. Karatürk’ün kapıyı açması sonucu, Naci G. kalay zılgıt ve hakaretler savurarak Karatürk’e saldırdı.

YAVUKLU ATIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Çıkan ağız dalaşı gücük sürede fiziksel kavgaya dönüşürken, sâdır çatışma sonrasında Karatürk’ün elinde hasar meydana geldi. Olayın arkası sıra apartman sakinleri eş sahibi Naci G. ve kiracı Halil İbrahim Karatürkün arasına girerek kavgayı yatıştırmaya çalıştı. Sâdır patırtı sonrası türel süreç başlatan Karatürk çarpma raporu aldı.

“KİRACILAR YERINE PRES DURUMDAYIZ”

Olay ile ilgili konuşan Halil İbrahim Karatürk, “Evimizde erinçli tıpkı şekilde oturamıyoruz, bizi ölümle gözdağı ediyor. Devletin belirlediği yüzdenin üstünde aynı para yatırmama karşın kapıma zorla gelip eşimin ve çocuğumun önünde ağza alınmayacak kalay ve hakaretler savurarak bana saldırdı. Kiracılar namina el durumdayız” dedi.



Share: