Yapı yöneticisine EYP’li atak düzenleyen eşhas tutuklandı

Çatı yöneticisine EYP’li akın düzenleyen eşhas tutuklandı

GAZİANTEP – Gaziantep’te oturduğu sitede canlılık borcunu ödemediği için hareketlilik yüklemesi yapmayan yöneticiye halk yapımı patlayıcı ile atak düzenleyen iki koca tutuklandı.

Görüngü, esbak sabahleyin saatlerine akıllıca Şahinbey ilçesi Güneykent Mahallesi’ndeki tıpkı sitede meydana gelmişti. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen çatı yöneticisi, ayrıntılı süredir cıvıltı borcunu ödemeyen Kasıt Y. isimli şahsın dairesine hayatiyet yüklemesi yapmayarak sigortayı kapatmış, duruma öfkelenen nahoş isim, hoşgörülü ofisine 2 sayı EYP’li atak düzenlemişti. Yaşanan patlama sonucu hoşgörülü ofisi kavga alanına dönerken olayın yaşandığı bölgede nazik utanmak ve panik yaşanmıştı.

EYP’li agresif ve kendisine koruyucu olan nefer tutuklandı

Yaşanan olayın peşi sıra EYP’li agresif ve kendisine yardımcı olan tıpkı diğer isim, fenomen hesabına gelen polis güçleri ekipleri aracılığıyla gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adli mercilere gönderme edilen ibret eşhas, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyetten açıklama

Konu ile ilgili Gaziantep Güven Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Düzenlilik Şube Müdürlüğü ekiplerimizce Cumhuriyet Altını Başsavcılığımız koordinesinde yürütülen icraat çerçevesinde Şahinbey İlçemiz Güneykent Mahallesi’nde 10.11.2022 tarihinde el yapımı patlayıcı özellik ile meydana mevrut, genel güvenliğin bilerek tehlikeye sokulması ve mala uymazlık verme olayının şüphelileri U.K. ve E.H. isimli eşhas yakalanarak yapılan yasalı işlemlerinin ardından sevk edildikleri Adli Mercilerce tutuklanmışlardır” ifadelerine düzlük verildi.

Share: